Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

"Το πάρτυ τελείωσε. Ήρθε η ώρα να πληρώσετε το λογαριασμό"

Αλέξης Τσίπρας, Τρίτη βράδυ στο Αιγάλεω:
"Δε θα μείνει κανένα σπίτι δίχως ρεύμα. Κανένας άνεργος δίχως επίδομα. Κανένας άρρωστος δίχως αξιοπρεπή περίθαλψη. Κανένας συνταξιούχος δίχως αξιοπρεπή σύνταξη.

Κανένα παιδί δε θα πηγαίνει πια νηστικό στο σχολειό του.

Γιατί εμείς θα στήσουμε ασπίδα προστασίας στους αδύναμους
. Γιατί εμείς θα τα ξηλώσουμε ένα ένα τα μέτρα του μνημονίου. Γιατί εμείς θα βρούμε πόρους να στηρίξουμε τις κοινωνικές ανάγκες, σταματώντας να φορολογούμε άλλο τη φτώχια και φορολογώντας επιτέλους και το πλούτο σε αυτή τη χώρα.
Όλους αυτούς που θησαύρισαν τα χρόνια της ανάπτυξης και θέλουν και τώρα να συνεχίσουν να φοροδιαφεύγουν και να κερδοσκοπούν πάνω στη δυστυχία του λαού μας και στα κοινωνικά ερείπια που αφήνουν πίσω τους τα μνημόνια.


Εμείς δίνουμε καθαρές εξηγήσεις στους τραπεζίτες, στους καναλάρχες, στους κατόχους οφ σορ εταιριών, στους καταθέτες των τραπεζών της Ελβετίας, στους μεγαλοεφοπλιστές που δε πληρώνουν φόρους και μας απειλούν ότι θα κατεβάσουν την ελληνική σημαία από τα πλοία τους αλλά θέλουν να έχουν τις βίλες τους στην Ελλάδα, στην εγχώρια διαπλοκή που κυβέρνησε τόσα χρόνια την Ελλάδα, δίνουμε καθαρές εξηγήσεις.


Το πάρτυ τελείωσε. Ήρθε η ώρα να πληρώσετε το λογαριασμό..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου