Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Περίεργη επίθεση Καζάκη σε Γλέζο

Μετά τη Χρυσή Αυγή που απείλησε ότι "θα κάνει με τα κρεμμυδάκια" τον Μανόλη Γλέζο, ήρθε η σειρά του κ. Καζάκη να επιτεθεί χυδαία στον αγωνιστή της αριστεράς Μανόλη Γλέζο

Η περίεργη διαδρομή του κ. Καζάκη συνεχίζεται με επίθεση στον Μανόλη Γλέζο και τον ΣΥΡΙΖΑ. Εντύπωση προκαλεί η στιγμή που επελέγη για επίθεση στο χώρο που φαίνεται να πανικοβάλει όλο το κατεστημένο με την άνοδο του.
Ο κ. Καζάκης σε ένα ιταμό παραλήρημα δε διστάζει να υπονοήσει ότι ο Μ. Γλέζος είναι προδότης, ενώ τον κατηγορεί για απουσία από τους αγώνες ενάντια στο μνημόνιο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Καζάκης, στέλεχος πολυεθνικής, είναι απ' τους φανατικούς υπέρμαχους της εξόδου απ' το ευρώ και κατά του μνημονίου. Αρχικά με μία αριστερή ρητορεία, η οποία γρήγορα κατέρρευσε υπό τις εθνικιστικές του κορώνες, την αυτο...προσωπολατρεία του ΕΠΑΜ και ολοκληρώθηκε θεαματικά με τη συνεργασία του με τον...Στέλιο Παπαθεμελή.
Ας κρίνει ο καθένας το ήθος του εν λόγω κυρίου.
Ας σκεφτούν επίσης κομμάτια της αριστεράς που χρησιμοποιούσαν τον κ. Καζάκη για να επιτεθούν στην πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ τα προηγούμενα χρόνια και ας γίνει η απαραίτητη αυτοκριτική.
Έκτακτο πρωτομαγιάτικο στρατοδικείο από τον Δ.Καζάκη στον πρώτο παρτιζάνο της Ευρώπης. Δείτε το βίντεο αν έχετε γερά νεύρα:
 

Μερικές στιγμές... "απουσίας" του Μ. Γλέζου απ'τους αγώνες του σήμερα:
  

 * Για τους ιστορικούς αγώνες του Μ. Γλέζου, παραπέμπουμε τον κ. Καζάκη στα βιβλία της ιστορίας και τις πιο λαμπρές στιγμές του λαϊκού κινήματος στην Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου