Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Ο Σαμαράς απειλεί τον Τσίπρα με κεντροδεξιό μέτωπο!!!

Ο πανικός και το αδιέξοδο του Αντώνη Κομανέτση - Κωλοτούμπα, τον οδήγησε να επιτεθεί για άλλη μια φορά στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Τσίπρα, χωρίς λόγο και αιτία, προκαταλαμβάνοντας πιθανές θέσεις, απόψεις και προτάσεις Τσίπρα για το σχηματισμό ή όχι κυβέρνησης.
Εάν έχετε ενημερωθεί για τα τεκταινόμενα των δύο πρώτων ημερών μετά τις εκλογές. διαβάστε τη δήλωση του Αντώνη Σαμαρά και κρίνετε.
Προσοχή: Δείξτε επιείκεια (όσο μπορείτε), μην παρεξηγείτε τον πανικόβλητο και κουρασμένο Αντωνάκη! Κατανοήστε την τρομάρα του, μετά τη συντριπτική του ήττα και τις προτάσεις δεξιών παραγόντων να επιστρέψουν στη ΝΔ οι Ντόρα, Μάνος, Καρατζαφέρης, κ.λπ. Κατανοήστε και το άγχος του να κρατηθεί στην ηγεσία της ΝΔ, έχοντας απέναντι τον Καμμένο να καραδοκεί για την ολοκληρωτική κατάλειψη της "πολυκατοικίας" - που οσονούπω έρχεται!!
** Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ και τη δήλωση του Σαμαρά, με σχόλια δικά μας (κόκκινα γράμματα) επί όσων είπε:
«Η Νέα Δημοκρατία είχε προειδοποιήσει για το ενδεχόμενο ακυβερνησίας και κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να προκύψει κυβέρνηση.

Είχαμε προειδοποιήσει, ακόμα, ότι υπάρχει κίνδυνος από επικίνδυνους πειραματισμούς, σε μια φάση που η χώρα έχει φτάσει στα όριά της.

Γιατί η χώρα δεν αντέχει παιγνίδια με τη φωτιά…
( Ο Αντωνάκης είχε βάλει στόχο την ...αυτοδυναμία, τώρα που πάτωσε προσπαθεί να κρατηθεί από τα μαλλιά του ρίχνοντας το "μπαλάκι" σχηματισμού κυβέρνησης στον... Τσίπρα! Μα για όλα τελικά φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ;; Και αφού ο Αντωνάκης δεν θέλει ακυβερνησία ΓΙΑΤΙ παρέδωσε την εντολή στον Παπούλια μετά από έξι ώρες και δεν την κράτησε για ολόκληρο το τριήμερο που ορίζει το Σύνταγμα, σε μια προσπάθεια να σχηματίσει κυβέρνηση, αυτός ως πρώτο κόμμα με τις επιπλέον -κλεμμένες- 50 έδρες;;;)

Είμαστε έτοιμοι, με κάθε καλή πρόθεση, να δώσουμε την ανοχή μας σε κυβέρνηση μειοψηφίας – στην οποία εμείς δεν θα μετέχουμε – εφ’ όσον, βεβαίως, διασφαλίζει την παραμονή της χώρας στο ευρώ και τα εθνικά συμφέροντά της.

Όμως, ο κ. Τσίπρας με τις σημερινές του δηλώσεις κάνει το πάν για να μη σχηματιστεί κυβέρνηση!

Εμείς σεβόμαστε τη νωπή ετυμηγορία του ελληνικού λαού. Και δεν θέλουμε η χώρα να πάει ξανά σε νέες εκλογές.
(Αφού δεν θέλετε να ξαναπάμε σε εκλογές, γιατί ζητάτε από τους άλλους -Τσίπρα- να σχηματίσουν κυβέρνηση με τις 52 έδρες που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν το κάνετε εσείς ως πρώτο κόμμα και με τις 58 έδρες +τις 50 κλεμμένες έδρες ελέω εκλογικού νόμου;; Βγάζεις την ουρά σας απέξω, άρα εσύ Αντωνάκη θέλεις να πας σε νέες εκλογές!!!)

Ακούγοντας, όμως,  τις δηλώσεις του κ. Τσίπρα, αντιληφθήκαμε ότι δεν έχει καμία διάθεση να εγγυηθεί την ευρωπαϊκή ταυτότητα και προοπτική της Ελλάδας! Απλά ερμηνεύει ο ίδιος, με απίστευτη αλαζονεία, το εκλογικό αποτέλεσμα ως «εντολή» να σύρει τη χώρα στο χάος.

Διότι αυτά που αναφέρει περί «λογιστικής έρευνας του χρέους» κι άλλες ακρότητες, οδηγούν κατευθείαν σε χρεοκοπία και έξοδο από το ευρώ.
(Τι έχεις να φοβηθείς Αντωνάκη από μια έρευνα για το ελληνικό χρέος;; Μας κρύβεις κάτι;;; Μήπως δεν θες να οδηγηθούν στη φυλακή κάποιοι από την "παρέα" σου που συμμετείχαν στις κυβερνήσεις που πήραν δάνεια;;... Απάντησέ μας, γιατί ο ελληνικός λαός πολύ το θέλει, περιμένοντας και υπομένοντας όπως πάντα. Μόνο που κάποια στιγμή και μετά, θα πάψει να κάνει τον μαλάκα και θα προβεί σε νέα και σκληρότερη "τιμωρία" σας...)

Του θυμίζω ότι αποκρατικοποιήσεις γίνονται παντού στον κόσμο, ακόμα και στην Κίνα. Ενώ επανακρατικοποιήσεις, όπως προτείνει ο ίδιος και το πρόγραμμά του, δεν γίνονται πουθενά! Και δεν υπάρχουν και χρήματα να τις κάνει!
(Και τα δισεκατομμύρια που δώσατε στις τράπεζες τα θεωρείτε ως ΔΩΡΟ;;;)

Του θυμίζω, τέλος, ότι η Ελλάδα είναι στο ευρώ. Και για να γίνουν όσα προτείνει ο ίδιος, θα πρέπει να βγει από το ευρώ! Κι αν έβγαινε από το ευρώ, τότε δεν θα μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτε, διότι η καταστροφή της κοινωνίας και της οικονομίας θα ήταν σίγουρη και χωρίς προηγούμενο.
Τελικά, ο κ. Τσίπρας αυτό θέλει; Έξοδο από το ευρώ; Γιατί δεν το λέει ευθέως, όπως κάνει το ΚΚΕ;

Κι όσοι εξακολουθούν να στηρίζουν τα σχέδιά του, γιατί δεν του το λένε; Μήπως γιατί κι οι ίδιοι επιθυμούν την έξοδο της χώρας από το ευρώ;
(Εμείς που... "στηρίζουμε τα σχέδια του Τσίπρα" να στο ξαναπούμε τρελαντώνη μου: ΚΑΝΕΙΣ, ούτε κι ο Τσίπρας, έθεσε θέμα εξόδου από το ευρώ!! Κι ο λαός το ξέρει. Αν νομίζετε το λαό βλάκα, να είσαι σίγουρος τρελαντώνη μου ότι θα σε ξανατιμωρήσει. Με την ευκαιρία: Μάζεψε τον γουρλομάτη Μιχελάκη απ' τα κανάλι, γιατί όταν προβαίνει σε συκοφαντίες, ψευδολογίες και διάφορους γκεμπελισμούς, σε συνδυασμό με το άγχος που τον διακατέχει, το μόνο που πετυχαίνει να τρομοκρατεί τον κόσμο, με αποτέλεσμα να τον στέλνει στην κάλπη του Τσίπρα και του Καμμένου!!)

Το θέμα είναι, λοιπόν, να μην πληρώσει ο ελληνικός λαός το λαϊκισμό κάποιων που εμφανίζονται ως «οπαδοί της ευρωπαϊκής πορείας» της Ελλάδας, όταν την ίδια στιγμή κάνουν ό,τι μπορούν για να την υπονομεύσουν.

Το μήνυμα των εκλογών το πήραν και οι Ευρωπαίοι εταίροι μας, που έχουν κι αυτοί τις ευθύνες τους. Ζητήσαμε επαναδιαπραγμάτευση της οικονομικής πολιτικής, ώστε να πάρει ανάσα η Οικονομία και να ανακουφιστεί η Κοινωνία. Αυτό είναι απολύτως ρεαλιστικό και μπορεί να γίνει.
(Το μήνυμα τρελαντώνη μου, και οι Ευρωπαίοι το πήρανε και οι εγχώριοι το πήρανε, ΟΛΟΙ! Όλοι εκτός από σένα και τον συνέταιρό σου Μπένυ, που επιμένετε στην εφαρμογή των αντιλαϊκών μέτρων που πήρατε και υπογράψατε από κοινού. Τώρα θυμήθηκες και την επαναδιαπραγμάτευση, αλλά έξι μήνες που συμμετέχεις με τους αντιπροέδρους σου στην κυβέρνηση Παπαδήμου, δεν έκανες βήμα για επαναδιαπραγμάτευση, αλλά και καμιά διαπραγμάτευση δεν κάνατε. Το ξεχνάς ή μας δουλεύεις;;;)

Η Ελλάδα χρειάζεται κυβέρνηση που αυτά θα κάνει, σε αυτά θα δώσει προτεραιότητα, θα διασφαλίσει την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και θα δώσει πολιτική σταθερότητα και κοινωνική ανακούφιση.

Όσοι επικαλούνται το αποτέλεσμα των εκλογών για να διαλύσουν τη χώρα, να ξέρουν ότι ο λαός σε κανένα δεν έδωσε τέτοια εντολή!

Δεν μου ζητάει ο κ. Τσίπρας να πάρω πίσω την υπογραφή μου στην επιστολή που έστειλα στην Ευρώπη, με την οποία ευθέως ζητούσα τροποποιήσεις στην Πολιτική του Μνημονίου. Μου ζητάει να βάλω την υπογραφή μου στη διάλυση της Ελλάδας! Κι αυτό δεν πρόκειται να το κάνω…

Ελπίζω μέχρι αύριο που θα συναντηθούμε, ο κ. Τσίπρας να έχει συνέλθει.

Αλλιώς, ο καθένας καταλαβαίνει ότι δεν έχει στο νου του ούτε τον Έλληνα πολίτη, ούτε το μέλλον του τόπου…
(Δεν είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου, όσον αφορά την συνάντησή σου με τον Τσίπρα, τρελαντώνη μου. Σε καταλαβαίνουμε απόλυτα. Σε συλυπούμαστε, μάλιστα, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε το παραμικρό για να διώξουμε τις κακές σου σκέψεις και το άγχος σου για το πολιτικό σου μέλλον, για να απομακρύνουμε τον γκρεμό στον οποίο μόνο σου έφτασες. Ες αύριον τα σπουδαία, τρελαντώνη μου!!)

Θέλει απλά να συγκροτήσει αριστερό αντί-ευρωπαϊκό μέτωπο.

Να ξέρει, όμως, ότι απέναντί του, τότε, θα βρει το Ευρωπαϊκό Κεντροδεξιό Μέτωπο. Και δεν θα περάσουν τα σχέδιά του…
(Μην μας... τρομάζεις άλλο!!!)

– Πριν δύο χρόνια προειδοποιήσαμε τους οπαδούς του Μνημονίου ότι με την πολιτική τους διέλυαν τη χώρα.
–Τώρα δεν θα αφήσουμε τους οπαδούς του λαϊκισμού να αποτελειώσουν τη διάλυσή της».
(Μετά από δύο χρόνια εφαρμόζεις το σκληρότερο μνημόνιο-2 το οποίο συνυπέγραψες, διαλύοντας ΕΣΥ τρελαντώνη μου, τη χώρα μας. Αυτό είναι κοινό μυστικό...) 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου