Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Βελόπουλος και Πλεύρης προσχωρούν στην ΝΔ

Συσπειρώνεται η Δεξιά "μπροστά στον κίνδυνο Τσίπρα"!!!

Με γοργά βήματα προχωρά η επανασυσπείρωση της κεντροδεξιάς πολυκατοικίας, με την ΝΔ να έχει ουσιαστικά ανοίξει τις πύλες της όχι μόνο στα μέλη αλλά και τα στελέχη των κομμάτων της ευρείας παράταξης που δεν μπήκαν στη Βουλή.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες βεβαιώνουν ότι ολοκληρώνεται -καθώς οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο-, η διαδικασία επανεισόδου της κ. Μπακογιάννη, των πρώην βουλευτών του κόμματος της και της πλειονότητας των στελεχών του ΔΗ.ΣΥ. Την ίδια στιγμή ο Γ. Καρατζαφέρης ο οποίος μόλις χθες δήλωσε ότι «δεν επιστρέφει στην μιζέρια» πιέζεται αφόρητα από τα στελέχη και τους πρώην βουλευτές του να βρει τρόπο συνεργασίας με την ΝΔ και να αφήσει τους μαξιμαλισμούς. Ήδη οι πρώην βουλευτές Κ. Βελόπουλος και Θ. Πλεύρης, έχουν «κλείσει» την επιστροφή τους στην ΝΔ καθώς διαπραγματεύτηκαν την ένταξη τους ανεξάρτητα από τις προθέσεις του Γ. Καρατζαφέρη. Μάλιστα ο κ. Πλεύρης δήλωσε δημόσια στον real fm «ότι θα πράξει κατά συνείδηση μπροστά στον κίνδυνο Τσίπρα».
Την ίδια στιγμή αντιστάσεις φαίνεται να υπάρχουν κυρίως για την προσχώρηση της Ντόρας Μπακογιάννη από τον σκληρό Σαμαρικό πυρήνα του antinews. Χαρακτηριστικό το άρθρο που ανέβηκε στο συγκεκριμένο site με τον τίτλο «Όσοι θέλουν να κάνουν δώρο στη Ντόρα να της πάρουν μια τσάντα».
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου