Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Ο Σαμαράς δεν θέλει να κυβερνήσει;

Έγκυρες πληροφορίες από στελέχη της ΝΔ, διαβεβαιώνουν ότι «ο Σαμαράς δεν θέλει να κυβερνήσει», προφανώς επειδή η κατάσταση είναι δύσκολη και δεν θέλει να αναλάβει την ευθύνη να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά! Γι’ αυτό και η όλη προεκλογική του τακτική οδηγεί στο να δώσει αέρα νίκης στον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ…!

Καλά μην τρελαίνεστε! Η παραπάνω πληροφορία δεν ήταν παρά μέρος μιας σκωπτικής απάντησης του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαθανασίου προς τον γραφικότατο (μην τον χαρακτηρίσουμε αλλιώς…) πρώην δήμαρχο Τρικκαίων Μιχάλη Ταμήλο, υποψήφιο βουλευτή (υποψήφιος θα μείνει!) της ΝΔ στα Τρίκαλα.

Ο Ταμήλος, μιλώντας σε τοπικό ραδιόφωνο, είπε το πανηλίθιο: «Αν επικρατήσει στις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ η Ελλάδα θα γίνει… Αλβανία. Θα επέλθει το χάος»(!!!).
Και στη συνέχεια επικαλέστηκε συναντήσεις του «με δευτεροκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα που μου είπαν ότι ουσιαστικά δεν θέλουν να κυβερνήσουν»!!!

Γνωρίζοντας την πνευματική ποιότητα του ανδρός Ταμήλου, ο ΣΥΡΙΖΑίος υποψήφιος, με μεγάλη… σοβαρότητα, τον καθησύχασε, λέγοντάς του: «Δεν θα βγούμε με τα κονσερβοκούτια να σας σφάξουμε. Μη φοβάστε…».
Και στη συνέχεια ο κ. Παπαθανασίου ενημέρωσε τον Ταμήλο πως και ο ίδιος «συνάντησε στην Αθήνα κάποια στελέχη της Ν.Δ. και μου είπαν πως ο Σαμαράς δεν θέλει να κάνει κυβέρνηση».
Μετά από αυτό το τελευταίο, ο Ταμήλος συνεχίζει να ρωτάει τους συνυποψηφίους του… γιατί ο Σαμαράς δεν θέλει να κυβερνήσει!!! 


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου