Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Μια ακόμα στημένη δημοσκόπηση...

- Κύριε Θεοδωρικάκο, ο καιρός της Πετρούλας είναι πιο έγκυρος. Ραντεβού το βράδυ των εκλογών...

Αλήθεια, από πού πληρώθηκε η GPO γι' αυτή τη δημοσκόπηση; Εξήντλησε όλη την "επιστημονική" ευρηματικότητά της, ώστε να παρουσιάσει θριαμβευτή τη Ν.Δ. , τη στιγμή που στην πρόθεση ψήφου η διαφορά της με το ΣΥΡΙΖΑ είνα στα όρια του στατιστικού λάθους (1,3%)!
Χρειάζεται να είναι κανείς
ειδικός, για να καταλάβει ότι τον δουλεύουν, όταν η διαφορά στην πρόθεση ψήφου είναι περίπου στον ένα πόντο και, εντούτοις, το πρώτο κόμμα-που κατά σύμπτωση είναι η Ν.Δ. -να εκτοξεύεται στα ύψη, με ουρανομήκεις διαφορές από το δεύτερο -ΣΥΡΙΖΑ- σε παρεμφερείς μετρήσεις;
Έτσι, η Ν.Δ. από τη φυματική διαφορά του πόντου, στην παράσταση νίκης πάει στα ουράνια. Καταγράφει ποσοστό 56,6% έναντι 33,6% του ΣΥΡΙΖΑ (στο 23% η διαφορά!!!)!
Και σα να μην έφτανε αυτό, έχουμε κι άλλη-sorry, δεν είμαστε αθυρόστομοι, αλλά θα το πούμε-πουστιά. Η Ν.Δ. του 23,4% εκτινάσσεται στο 33,1% , αφήνοντας τον ΣΥΡΙΖΑ του 22,1% , πίσω της, στο 16,1%, με 17 μονάδες διαφορά!!!
Εδώ, για να υπάρξει αυτό το θριαμβευτικό αποτέλεσμα για τη Ν.Δ. , το ερώτημα ήταν, "ποιο κόμμα θεωρείτε πιο έτοιμο να κυβερνήσει τη χώρα; " .
Και μια σατανική σύμπτωση. Τα δεκαδικά ψηφία στην παράσταση νίκης και στο ποιο κόμμα θεωρείτε πιο ικανό να κυβερνήσει, είναι ακριβώς τα ίδια, μεταξύ των δύο κομμάτων (στο 0,6 στη μία περίπτωση και στο 0,1 στην άλλη) !
Ντέρμπι, είδε ο Ντερμπεντέρης.
Εμείς είδαμε άλλα... 

Πηγή

3 σχόλια:

  1. Με 100.000 προσλήψεις στο δημόσιο θα ξεκινήσει ο ΣΥΡΙΖΑ εφόσον αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας, 'οπως αναγγέλει η Διεθνιστική Εργατική Αριστερά, συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω προεκλογικής της αφίσας.

    Μετά το σάλο που ξέσπασε για την προεκλογική εξαγγελία της συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ έγινε μια μεγαλοπρεπής κωλοτούμπα όπως αναφέρει και αποδεικνύει με σχετική ανάρτηση το blog της Θεσσαλονίκης taxalia@blogspot.com. Παραθέτουμε αυτούσια την ανάρτηση:

    ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 100 ΧΙΛ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!

    Διαβάστε πως με παιδιάστικα κόλπα, άλλαξαν τα λίνκ, τι βγάζει η google στην αναζήτηση 100 χιλιάδες προσλήψεις και δείτε την μεγαλοπρεπή αριστερόστροφη κωλοτούμπα τους εδώ:

    Έχει γίνει χαμός με τον ΣΥΡΙΖΑ που λέει ότι δεν γράφει στο πρόγραμμά του για 100.000 προσλήψεις. Και πράγματι, αν πάτε στο σημερινό (άντε και προχθεσινό) site του δεν θα τις δείτε... τουλάχιστον όχι αν δεν ψάξετε πολύ καλά.

    Αλλά συνεχίστε το διάβασμα... σας έχω λαβράκι:

    Πηγαίνετε παρακαλώ στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά στον ΣΥΝΔΕΣΜΟ που έγινε cached στις 6 Μαίου 2012... δηλαδή ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ! Τι γράφει πάνω πάνω; "Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ". Τι ημερομηνία έχει δίπλα; 29-11-2011. (Έχω κρατήσει πλήρες screenshot σε περίπτωση που αλλάξει σύντομα η cache του Google).

    Ψάξτε τώρα για τις 100.000 προσλήψεις. Τις βλέπετε; Ωραία... Τώρα πατήστε το Link πάνω πάνω στην σελίδα να σας πάει στο... αλλαγμένο κείμενο! Τι γράφει πάνω πάνω; "Σχέδιο της Γραμματείας για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ (2009)". Τι ημερομηνία έχει δίπλα; 11-4-2009

    Τι δεν άλλαξαν; Τα σχόλια, τα αστεράκια και τον αριθμό προβολών (καθώς είναι νεότερος και μεγαλύτερος στο... παλιό "σχέδιο για το πρόγραμμα".

    Τώρα θα μου πείτε... καθάρισαν κάποιο παλαιό έγγραφο!!! Μπα... απλά φρόντισαν να μην το βρούμε και αν το βρούμε να μας πούνε "γράφει σχέδιο της γραμματείας"... ΝΑΙ... απλά μέχρι πριν λίγες μέρες το είχαν ως "Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ" όπου μιλούσαν για 100.000 προσλήψεις. Όποιος έψαχνε με αυτές τις λέξεις το έβλεπε ΦΑΡΔΙΑ πλατιά όπως το έβλεπαν όλοι. Υπήρχε λοιπόν ή δεν υπήρχε σε σελίδα με τίτλο "Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ";

    Στο νέο δεν μιλάνε βέβαια για αυτές... Όλως τυχαίως έχουν φύγει όλα τα νούμερα... Υπάρχει βέβαια διάχυτη η υπόσχεση προσλήψεων για κάλυψη όλων των κενών θέσεων. Απλά στοκαινούριο "εκλογικό" πρόγραμμα έχουν ξεχάσει το πόσες είναι!!!

    Εντάξει ρε ΣΥΡΙΖΑ... άλλαξε το πρόγραμμά σου λίγες μέρες πριν τις εκλογές και πες μας ότι σε ψήφισαν για το καινούριο σου πρόγραμμα!!! Γιατί φυσικά δεν μπορεί... όλοι για το καινούριο σε ψήφισαν!!!

    Τα σχόλια δικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Η προεκλογική αφίσα της ΔΕΑ είναι του... 2009!!!!!
      Τελικά έχει πολλούς βλάκες το κόμμα σου!!!

      Βρε αθεόφοβε,
      βρήκες Blog για να γράψεις τις συκοφαντίες σου...??
      Εδώ δε σε παίρνει να προβοκάρεις.
      Σας έχουμε μάθει πολύ καλά...

      Όσο για την "αποκάλυψη" μέσω της Google από την ανόητη και φασιστική taxalia, είναι όλα μια μπούρδα!!

      Το κείμενο υπάρχει όπως υπήρχε από το 2009, κανείς δεν είπε κάτι διαφορετικό, ότι δεν ήταν το πρόγραμμα του 2009. Ήταν και είναι ένα μακροπρόθεσμο πρόγραμμα - στόχος που φυσικά δεν θα μπορούσε να εφαρμοστεί σήμερα η πρόσληψη 100.000 υπαλλήλων. Περισσότερο η πρόταση για εκείνες τις προσλήψεις είχαν να κάνουν με τις πολλές περισσότερες προσλήψεις συμβασιούχων από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
      Ο ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν μιλούσε για συμβασιούχους...
      Υπόλογοι (τότε) έπρεπε (ακόμα κι σήμερα) αν είναι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και φυσικά όχι ο ΣΥΡΙΖΑ...

      Δεν θα συνεχίσω, γιατί δεν οφελεί να συζητά κανείς με ζώα όπως η αφεντιά σου...
      (Ναι είμαι ανάγωγος!!!
      Είμαι ανάγωγος με τα βόδια, όπως ονόμαζε κάποτε φανερά ο παππούς Ταλιαδούρος τους ψηφοφόρους του!!)

      Διαγραφή