Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Οι ΠίΠηδες και τα ξερατά τους...

Το ψυχορράγημα μιας αγχωμένης Δεξιάς που έχασε το μπούσουλα!

Ποιος λέτε να είναι ο βασικός υπεύθυνος για τα όσα υφίστανται οι πολίτες;
Μα φυσικά ο «Μεσαίωνας του Τσίπρα» στον οποίο «βρήκαν καταφύγιο τα παράσιτα του ΠΑΣΟΚ»!!!
Ο Τσίπρας -λέει ανάμεσα σε άλλα ξερατά- θέλει να οδηγήσει  την Ελλάδα «πίσω στο κομματικό κράτος, στην απομόνωση και στην αφρικανοποίηση».
Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ πολιτικός μηχανικός, περιφερειακός σύμβουλος και ΝΟΔΕ Καρδίτσας
(άρα είναι εντελώς ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ον!!!) για ακόμα μια φορά έβγαλε τον εμετό του μέσα από τις σελίδες της καρδιτσιώτικης εφημερίδας ΠΑΤΡΙΔΑ και τον έριξε στη μούρη των αναγνωστών (με βασική ευθύνη των ιδιοκτητών της).
Οι οποίοι αναγνώστες  σας, κύριοι, είναι  Έλληνες πολίτες που διατηρούν κάθε δικαίωμα να έχουν τις απόψεις τους και να αποφασίζουν για το μέλλον τους χωρίς τον έλεγχο κανενός κομματόσκυλου που ξερνάει πάνω τους τη μπόχα του σάπιου «παλαιού κόμματός του» που έλεγε μέχρι προχθές και η Ντόρα (πρόεδρος της -νεοδημοκρατικής σήμερα-… συνιστώσας ΔΗΣΥ!!).
Το ξερατό του, καλό είναι ο κάθε κομματικός περίγελως να τον κρατάει για τα άτομα της (κομματικής ή προσωπικής οικογενείας του) και να μην το πετάει όπου λάχει!!! Αρκετά πια με την κομματική σαπίλα και ανηθικότητα. Οι πολίτες έχουν νου και γνώση και δεν περιμένουν το κάθε φανατικό κομματόσκυλο της κάθε Ν.Δ. να τους καθοδηγήσει και μάλιστα… ακομμάτιστα!!!
Οι παραμύθες σας, κύριοι εκδότες και… ακομμάτιστα μέλη της ΝΟΔΕ, δεν πείθουν πλέον το ελληνικό λαό, ο οποίος (εκτός της οργής του κατά των δωσίλογων Παπανδρέου, Βενιζέλου και Σαμαρά που έβαλαν τις υπογραφές στα μνημόνια και σε ό,τι ακολούθησε…) οργίζεται πλέον και κατά των ανόητων, ψευτών και συκοφαντών, «παραγάλων» του συστήματος που ενώ ψυχορραγεί συνεχίζει να καταστρέφει με όποιον τρόπο μπορεί την πατρίδα (καμιά σχέση με τη φυλλάδα σας) και τους κατοίκους της.
Όπως για παράδειγμα, οργίστηκαν ακόμα και σκεπτόμενοι δεξιοί πολίτες με το κυριακάτικο πρωτοσέλιδο της κομματικής εφημερίδας της ΝΔ (πάντα ίδια, η αιώνια καταστροφική και ανθελληνική, δωσίλογη Δεξιά!!) με τον Λαλιώτη που τάχα μπήκε στο ΣΥΡΙΖΑ και …συμβουλεύει τον Τσίπρα!!! (Η χθεσινή απάντηση Λαλιώτη πότε θα δημοσιευτεί στη φυλλάδα σας;)
Όπως επίσης ένα άλλο παράδειγμα όπου τα δεξιά «παπαγάλια» (σαν τον Παπαδόπουλο Βασίλειο αλλά και τον ΠίΠη της ΠΑΤΡΙΔΑΣ) επιμένουν, παρά τις διαψεύσεις, για την …ένταξη στο ΣΥΡΙΖΑ συνδικαλιστών του ΠΑΣΟΚ (Φωτόπουλος, Ραυτόπουλος, κ.λπ.) βάζοντας μάλιστα και φωτογραφία με χειραψία Τσίπρα – Φωτόπουλου!! Μόνο που αν  κρίνω από τα μπουφάν που φοράνε στη φωτογραφία, μάλλον είναι από το χειμώνα στην κατάληψη της ΔΕΗ στην Αθήνα ή και ακόμα παλιότερη…
Εν κατακλείδει:
  1. Με τόσες ΜΑΛΑΚΙΕΣ που κάνουν όλα «τα δεξιά» (όπως λέμε: τα ζαβά, τα χαζά, κ.λπ.) της χώρας μας, ο Σαμαράς θα φάει τέτοιο στραπάτσο που δεν θα έχει πού να κρυφτεί…!!
  2. Ο Τσίπρας θα είναι πρωθυπουργός, ελέω άγχους δεξιών τε και πασοκτζήδων, που τρέμουν μήπως χάσουν τη (συγ)κυβέρνηση και τους στείλουν στις φυλακές για όσα έφαγαν από τον ιδρώτα του ελληνικού λαού (ουδόλως φυσικά τους νοιάζει η χώρα και το ευρώ).
Αυτό το άγχος τους  δεν μπορούν να το ελέγξουν και θα γίνει (γίνεται μέρα τη μέρα) το όπλο της πολιτικής τους αυτοκτονίας!
Αγάντα και έρχονται εισαγγελείς και δικαστήρια!!
Μιχάλης
Καρδίτσα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου