Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Νέο ανδραγάθημα του κ. Εκδότη!!

Βρε τον αθεόφοβο!!!
Θυμάστε τι γράψαμε χθες για τον αγαπητό μας εκδότη της Καρδίτσας "όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω";;
Προβλέπαμε ότι σήμερα θα δημοσίευε σε εμφανή θέση της εφημερίδας του το χθεσινοβραδινό στημένο γκάλοπ της marc που έβγαζε πρώτη τη ΝΔ!!!

Ε, λοιπόν, μπορεί να μην το είχε πρωτοσέλιδο, αλλά το έβαλε σε ένα τεράστιο πλαίσιο στη σελίδα των σχολίων με τρίστηλο το ιστόγραμμα, με τα ποσοστά της έρευνας!!! Καμία σχέση με εκείνο της VPRC που "το έφαγε η μαρμάγκα", πιθανόν επειδή έδειχνε ΣΥΡΙΖΑ 20.3%, ΝΔ 14,2%, ΠΑΣΟΚ10,9%, κ.λπ.

Εκείνο που μας έκανε εντύπωση ήταν ο τίτλος του θέματος: "Δημοσκόπηση - Ανατροπή" !!!!
Είναι το μοναδικό δημοσίευμα στις τοπικές εφημερίδες αλλά και στις αθηναϊκές γι' αυτό το γκάλοπ, με αυτόν τον τίτλο. Κανένα άλλο μέσο δεν το χαρακτηρίζει "Ανατροπή"!! Ποια ανατροπή βρε;;;



==================================== 
Να τι είχαμε γράψει - προβλέψει χθες:

ΥΓ.
Μετά το στημένο γκάλοπ που έβγαλε απόψε o Alpha, και δείχνει πρώτο κόμμα τη ΝΔ, θα διακινδυνεύσουμε μια πρόβλεψη: Ο αγαπητός εκδότης της Καρδίτσας, ακολουθώντας το μότο της ζωής του "όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω", στο αυριανό φύλλο της εφημερίδας του θα σχολιάζει γεμάτος (τσάμπα) χαρά τη δημοσκόπηση, ίσως και στο πρωτοσέλιδο!!!
* Και περί της εταιρίας που διενήργησε αυτή τη δημοσκόπηση (marc) να θυμίσουμε ότι στην τελευταία της δημοσκόπηση πριν τις εκλογές της 6ης Μαη, έδινε: 

- Νέα Δημοκρατία 22,3%, ΠΑΣΟΚ 17,8%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 9,9%, ΣΥΡΙΖΑ 9,8%, κ.λπ.
Όπως βλέπετε... έπεσε εντελώς μέσα!!!! 
====================================
Μια πρόταση προς τον κ. Εκδότη!
Θα του δώσουμε μια άλλη δημοσκόπηση να τη δημοσιεύσει. Είναι αυτή που κυκλοφόρησε και συζητήθηκε ευρέως τις προηγούμενες ημέρες και αφορά τις πέντε εκλογικές περιφέρειες της Αττικής:

Δείτε και το ρεπορτάζ του extra tv, στο ΒΙΝΤΕΟ:

Να θυμίσουμε ότι προεκλογικά το αντίστοιχο γκάλοπ για την Αττική που είχε γίνει από τον τομέα στατιστικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ήταν το μόνο ουσιαστικά γκάλοπ που έπεσε μέσα στα αποτελέσματα (για την Αττική βεβαίως). Και το παρόν γκάλοπ θεωρείται έγκυρο όσο κανέναν (φυσικά για την Αττική)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου