Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΚΑΙ για την φοροδιαφυγή, φταίει ο... Τσίπρας!

Απόσπασμα από το antinews του Φαήλου Κρανιδιώτη

Αναρωτιέται ο Φαήλος:  
   - Γιατί υπάρχει υστέρηση των εσόδων;  
   - Γιατί υπάρχει φοροδιαφυγή;  
   - Ποιοι είναι αυτοί που φοροδιαφεύγουν;
   Και ψάχνοντας να βρει την απάντηση, ανακαλύπτει τους ενόχους:
"Οι φυλές των μπαταχτζήδων είναι πολλές:
   - Κατ΄αρχάς είναι οι κατεστραμμένοι που δεν έχουν να πληρώσουν και είναι οι μόνοι δικαιολογημένοι.
   - Είναι επίσης, οι οπαδοί του... κόμματος της δραχμής με αρχηγό τον κ. Τσίπρα. Ποντάρουν λοιπόν στην επιστροφή στη δραχμή για να γλιτώσουν εκατομμύρια ευρώ θαλασσοδάνεια. Πολλοί από αυτούς είναι επιχειρηματίες που βλέπουν ως μόνη ευκαιρία να την γλιτώσουν, την καταστροφή της Ελλάδας.
   - Είναι επίσης, κάποιοι που έχουν πειστεί ότι ο Τσίπρας θα τους χαρίσει δάνεια και πιστωτικές ή ότι θα πάει να πάρει λεφτά από τους πλούσιους και θα τα μοιράζει στους φτωχούς."
   Και στο τέλος καταλήγει:
   "Όλοι αυτοί που έχουν λεφτά και περνάνε καλά, αλλά δεν πληρώνουν περιμένοντας τον… Αλέξη να τους τα χαρίσει, θα πρέπει να αναλογιστούν πόσο κακό κάνουν στην χώρα"

   Άρα είναι αλήθεια, ΚΑΙ για την φοροδιαφυγή, που ως γνωστόν πρωτοξεκίνησε στις 6 Μαΐου, ενώ πριν ήταν άγνωστη λέξη, φταίει ο Τσίπρας!!!
   Γάτα ο Φαήλος, αμέσως βρήκε τον υπαίτιο... 
   Όχι, το γεγονός ότι οι ελευθεροεπαγγελματίες δεν πληρώνουν επειδή τους έχουν στραγγίξει με τα χαράτσια και τις έκτακτες εισφορές, ότι δεν τα βγάζουν πέρα γιατί η κατανάλωση έπεσε υπό του μηδενός, ότι είναι ταπί γιατί χιλιάδες απ' αυτούς έβαλαν λουκέτο, δεν περνάει από το μυαλό του Φαήλου. Αυτός δεν έχει ανάγκη, αυτός τα έχει λυμένα τα προβλήματά του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου