Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Δέσμευση καταθέσεων προτείνει ο Φαήλος...!

Ο στενός συνεργάτης του Σαμαρά, Φαήλος Κρανιδιώτης, ζητάει τη δέσμευση των καταθέσεων των Ελλήνων πολιτών. 
Και ο Αντωνάκης κατηγορεί τον ...ΣΥΡΙΖΑ!!!

Τον γύρο των social media κάνει δημοσίευμα του Φαήλου Κρανιδιώτη στο οποίο μεταξύ άλλων πρότεινεται η δέσμευση μέρους των καταθέσεων, τη στιγμή που ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι κάνει αντίστοιχες προτάσεις που οδηγούν τη χώρα στην καταστροφή.
Το κείμενο επιγράφεται «Καλές οι Θερμοπύλες αλλά ακόμη καλύτερες οι Πλαταιές» και πρωτοδημοσιεύθηκε στην «Κυριακάτικη δημοκρατία» στις 12 Φεβρουαρίου 2012 ενώ στη συνέχεια αναρτήθηκε και στο antinews.gr.
Στο κείμενο ο κ. Κρανιδιώτης εκθείαζε τη στάση του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά και ζητούσε την άμεση προσφυγή στις κάλπες.
Στα σχόλια που ακολουθούν την ανάρτηση, ο κ. Κρανιδιώτης αναφέρει ενυπόγραφα:
«Θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε σε δέσμευση, κλιμακωτά, από 10 έως 20% των ιδιωτικών καταθέσεων, δίνοντας έντοκα γραμμάτια του δημοσίου, ώστε να εξοικονομήσουμε με αυτό τον αναγκαστικό εσωτερικό δανεισμό τα δισεςκατομμύρια που χρειάζονται, ώστε να έχουμε μπροστά μας ένα έτος, στο οποίο η κυβέρνηση να βρει λύσεις.

Αυτό θα σήμαινε ότι θα έπρεπε να δανειστεί από αλλού, δηλαδή να πάει στην Ρωσία, την Κίνα ή όπου αλλού».
Το εντυπωσιακό είναι ότι τόσο ο Φαήλος Κρανιδιώτης όσο και η ΝΔ έχουν ταχθεί κατά της πρότασης για δέσμευση των καταθέσεων που έκαναν προ ημερών στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως μια τέτοια εξέλιξη είναι όχι μόνο καταστροφική αλλά και...ανεύθυνη.


Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση και τα σχόλια εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου