Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Ν. Βούτσης: «Η εξέλιξη οδηγεί σε νέες εκλογές»

«Η εξέλιξη οδηγεί σε νέες εκλογές. Η αριθμητική και η πολιτική αριθμητική οδηγεί εκεί» δήλωνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Βούτσης προσθέτοντας: «Σε ότι αφορά εμάς, το ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει περιθώριο συμμετοχής μια κυβέρνηση που εμείς -και σεβαστείτε το- θεωρούμε πως θα είναι μια μνημονιακή κυβέρνηση με αντιμνημονιακό περίβλημα».
Απάντωντας στην κατηγορία Σαμαρά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνει το λεφτά υπάρχουν του Γ. Παπανδρέου ο κ. Βούτσης μιλώντας στο ΒΗΜΑ fm σημείωσε:
«Λεφτά υπάρχουν και το λέμε ευθύτατα βλέποντας όμως προς την Ευρώπη. Έχουμε πει πολλές φορές ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα έδωσε 500 δις, πριν από ένα μήνα, στις Τράπεζες των 27, για να τις ενισχύσει με επιτόκιο 1,3%. Την ίδια ώρα που έχουν πιάσει την Ιταλία από το λαιμό, την έβδομη οικονομική δύναμη και μέλος των G7 και της δίνουν με 6%. Άρα αντί να δίνουν ,να δανείζουν τις χώρες για να ξεπεράσουν την κρίση χρέους, με βάση αυτές τις ιδεοληψίες, οι γέρακες του Φιλελευθερισμού, δίνουν εκεί τα λεφτά. Δηλαδή είναι φανερό ότι στην Ευρώπη υπάρχουν λεφτά και μάλιστα πολλά λεφτά».
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου