Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Περί ...ελαφρότητας ζήτημα

Η αβάσταχτη ελαφρότητα μιας αρθρογράφου – μέντιουμ που προδικάζει το μέλλον ενώ δεν αποδίδει ευθύνες για το παρόν και το παρελθόν της χώρας σ’ αυτούς που τους ανήκουν…
(σχόλιο στην ανάρτηση)
Άλλο ένα "άρθρο" από την 27χρονη κα Πέννυ Δαλαμπούρα, μελλοντική γιατρό, γεννημένη στη Θεσσαλονίκη το 1987 και απόφοιτη του "Αμερικανικού Κολλεγίου Ανατόλια"!
Όπως λέει στο βιογραφικό της, "στο σχολείο και στο Πανεπιστήμιο συμμετείχε σε διάφορες κοινωνικές δραστηριότητες, σε τοπικό και κλαδικό επίπεδο, όπως ο φοιτητικός συνδικαλισμός, ενώ πάντα παρακολουθούσε με ενδιαφέρον τις πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις"!!!
Δείτε ΕΔΩ το περιβόητο άρθρο της και διαβάστε τα σχόλια που κάνουν οι αναγνώστες. Τα περισσότερα από αυτά έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το "άρθρο" της madamϊτσας (μικρής madam!)

Μετά την ανάγνωση του "άρθρου" με την αβάσταχτη ελαφρότητα, ρίξτε και μια ματιά στο σχόλιό μας (που ενδέχεται να δημοσιευτεί αν εγκριθεί από τον συντονιστή του http://www.aixmi.gr):


@Πέννυ Δαλαμπούρα

madamίτσα,
Θα μιλήσω έτσι χυδαία και πρόστυχα όπως ακριβώς γράφετε και εσείς (φτου! πάλι αυτός ο πληθυντικός, με συγχωρείς…)
Δεν θα μείνω σε πολλά σημεία του ανόητου κειμένου σου, με τη χροιά της μαθητικής εκθεσούλας, μιας κακομαθημένης και στριφνής-κακιάς μαθήτρας… Μερικά σημεία μόνο θα σχολιάσω.

- Madamίτσα,
Δεν προκάλεσε ο… Αλέξης (τον γνωρίζεις προσωπικά; Πότε μπόρεσες, εσύ που μόλις σχεδόν τέλειωσες το… αμερικάνικο κολέγιο στη Θεσσαλονίκη… μπράβο βρε!!)…
Δεν προκάλεσε λοιπόν ο Τσίπρας τις εκλογές της 17ης Ιούνη και αυτο-αδικείσαι να ξεπουλάς τα πάντα (και την αξιοπρέπειά σου) για ο,τιδήποτε και οποιονδήποτε!! Η απλή λογική λέει 108+41+19 έφταναν για να φτιάξουν κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, που όπως θα θυμάσαι συμφωνούσαν να σχηματίσουν κυβέρνηση. Γιατί δεν την έκαναν;;; Γιατί ήθελαν και τον ΣΥΡΙΖΑ μαζί που ήταν και είναι κάθετα αντίθετος με τα μνημόνια και τα μέτρα, σε αντίθεση με τους ανωτέρω τρεις που κάτι ψιθύριζαν και ψιθυρίζουν γενικά για κάποιες αλλαγές και επαναδιαπραγματεύσεις (λόγια του αέρα… αλλά γι’ αυτά δεν σκέφτηκες να αφιερώσεις δυο γραμμές σε κάποιο … «άρθρο» σου).

Ερώτηση: Είσαι άνευ (απλής έστω) κρίσεως ή συνειδητά παραπληροφορείς τους αναγνώστες σου;;;

Madamίτσα,
Πότε οι «Ευρωπαίοι συνομιλητές» του Τσίπρα, ….»διακηρύσσουν σε όλους τους τόνους: «Ούτε ένα ευρώ για την Ελλάδα»»;;;;;;;;;;;;;;;;;
Μας δουλεύεις ή απλώς είσαι ανημέρωτη. Αν συμβαίνει το δεύτερο, πριν δημοσιεύσεις κάτι θα πρέπει να ελέγχεις τα δεδομένα σου, γιατί αλλιώς αυτοεξευτελίζεσαι (…εκτός πάλι, εάν καλοΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ από τα μεγάλα αφεντικά που διέλυσαν την οικονομία και εξαθλίωσαν την ελληνική κοινωνία! Σκέφτομαι λάθος;;).

Εκτός κι αν έχεις ακούσει, …κάποτε, από κάποιον, που τυχαίνει να είναι ΝΔης ή ΠΑΣΟΚτζής, ότι στο Κοινοβούλιο της Γερμανίας οι Αριστερά δεν ψήφισε τα δάνεια των κερδοσκόπων προς την Ελλάδα, τα οποία πάνε για τους ίδιους και το επαχθές χρέος (έχεις ακούσει άραγε κάτι σχετικά ή… είσαι μικρή ακόμα;;)…

Δεν σε πληροφόρησαν οι… πληροφοριοδότες σου το ΓΙΑΤΙ δεν ψήφισαν οι αριστεροί της Γερμανίας τα δάνεια;; Κακώς! Και εσύ έτρεξες να μας κάνεις μάθημα και να μας πουλήσεις πολιτική ενημερωτική τροφή, σαν ο νέος Πρετεντέρης, σαν ο νέος Καψής;;;

Δεν αξίζεις καν, madamίτσα, να σου πω το απλό «ντροπή σου» επειδή από τα γραπτά σου δεν φαίνεται ότι διαθέτεις κάτι τέτοιο…
Γι’ αυτό και θα σου αφιερώσω το γνωστό:
άει σιχτίρ… madamίτσα!!!
 (Βγες πρώτα απ’ το τσόφλι σου κι ύστερα έλα να μας… «ενημερώσεις»)


ΥΓ.
Madamίτσα,
Δεν ξέρω ποιο ακριβώς είναι το αφεντικό σου, «σε ποιο θεό πιστεύεις» και τι ακριβώς ψήφισες και θα ψηφίσεις στις 17 Ιούνη, αλλά αυτό δεν έχει σημασία.
Το σημαντικό (και αρνητικό συνάμα) είναι το στυλάκι σου, το ελεεινά προκλητικό, γλοιώδες και φτηνό, που δείχνει τον χαμηλότατο πολιτικό πολιτισμό σου.
Γι’ αυτό και σου αφιερώνω κάτι σχετικό για την φτηνιάρικη ύπαρξή σου, ως πολίτης, ένα δικό σου κατασκεύασμα – όλα τα λεφτά!! – από το παρόν «άρθρο» σου:
«Λένε, Αλέξη μου, πως "όταν ο ήλιος του πολιτικού πολιτισμού βρίσκεται χαμηλά στον ορίζοντα, ακόμη και οι νάνοι ρίχνουν βαριές τις σκιές τους"…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου