Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Φτηνός συκοφάντης

Τις εμφανίσεις του υποψήφιου βουλευτή της ΔΗΜ.ΑΡ. Γρ. Ψαριανού στην τηλεόραση ένας κοινός νους αδυνατεί να τις παρακολουθήσει και για να προστατευθεί από κάθε είδους ρύπανση που προκαλεί, κλείνει τη φωνή της συσκευής ή αλλάζει κανάλι. Αν ξεχαστεί κάποιος, ας πρόσεχε.

Στην παράστασή του, την περασμένη Δευτέρα, στην εκπομπή "Ανατροπή" του Μega, μεταξύ άλλων ενεδύθη και τον ρόλο του εισαγγελέα. Μόνο διαφθορά διαπιστώνει στο Δημόσιο και όλοι οι διεφθαρμένοι του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. έχουν μετακομίσει στον ΣΥΡΙΖΑ, γι' αυτό και η άνοδός του, είπε. Έκανε μάλιστα μια φοβερή και τρομερή αποκάλυψη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στην Κεφαλλονιά πήρε 19.000 ψήφους, όταν στις προηγούμενες εκλογές, που ήταν κι εκείνος στον ΣΥΡΙΖΑ μόνον 1.000 και κάτι. Άνοδο που απέδωσε στην υποψήφια βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία διετέλεσε διευθύντρια της Πολεοδομίας, και στη στήριξη από εκδότη που κατάγεται από την Κεφαλλονιά. Μάλιστα, χαρακτήρισε την Κεφαλλονιά ως βασίλειο της αυθαιρεσίας. Ο δυστυχής, όμως, για να στηρίξει το τερατούργημά του, δεν έπραξε ούτε τα αυτονόητα.

Η ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών λέει ότι ψήφισαν 25.324 και ο ΣΥΡΙΖΑ, το πρώτο κόμμα, έλαβε 4.670 ψήφους, ποσοστό 18,88%. Η Αφροδίτη Θεοπεφτάτου πήρε κοντά στους 1.200 σταυρούς και ο δεύτερος υποψήφιος 50 λιγότερους. Η πλειοψηφία των ψηφοδελτίων ήταν ασταύρωτα, άρα καθαρά πολιτική ψήφος.

Όσο για το γεγονός ότι η πολεοδομία Κεφαλλονιάς έχει καταταχθεί πρώτη στις πέντε καλύτερες της Επικράτειας το 2005 για την οργάνωση και τη λειτουργία της, σε έναν φτηνό συκοφάντη προφανώς δεν λέει τίποτα...

Λ. ΣΤ.

2 σχόλια:

  1. μην ειστε βεβαιος οτι η καταταξη της πολεοδομιας σημαινει οτι δεν υπαρχει διαφθορα. Εχω μεγαλη απορια να δω τον καταλογο , Οσο για τις απόψεις του Ψαριανού στην μεταπολιτευκή Ελλαδα κρίνουμε με βαση την κομματική ταμπέλα και όχι το περιεχόμενο των απόψεων . Καραγιαννης Βασίλης -Πολιτικός Μηχανικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα συμφωνούσα φίλε για το θέμα της πολεοδομίας.
    Όσο για τον Ψαριανό, απ' αυτά που διάβασα, πιστεύω ότι το κείμενο κρίνει απλά τα όσα είπε ο κύριος κι οχι την κομματική του ταμπέλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή