Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Τσίπρας: Θα ξεσκεπάσω αυτούς που χρηματοδοτούν τη Χρυσή Αυγή

Παρέμβαση η οποία ανεβάζει το πολιτικό θερμόμετρο και ανοίγει νέα μέτωπα έκανε ο Αλέξης Τσίπρας από τις Σέρες δηλώνοντας ότι το κόμμα του θα "ξεσκεπάσει" όσους κρύβονται από πίσω της και την χρηματοδοτούν.
Η παρέμβαση του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο και δείχνει ότι έχει στοιχεία για κρατικούς λειτουργούς ή/και πολιτικούς που διοχετεύουν δημόσιο χρήμα για να χρηματοδοτήσουν τις δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής.

«Δεν είναι τυχαίο ότι συγκεκριμένοι μνημονιακοί κύκλοι, για να σώσουν το Μνημόνιο, βγάζουν μπροστά τη Χρυσή Αυγή. Δεν είναι δυνατόν ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής να χαιρετά ναζιστικά μπροστά στους Έλληνες, που έζησαν στο πετσί τους τον πόλεμο. Το κόμμα αυτό έχει συμμάχους και κάποιοι που βρίσκονται σε υψηλά αξιώματα το χρηματοδοτούν. Θα τους βρούμε και θα πληρώσουνε», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.
Η αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στους «μυστικούς» χρηματοδότες της Χρυσής Αυγής ήρθε λίγες μόνο ώρες μετά την πρωτοφανή δήλωση του Ηλία Κασιδιάρη προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης «να είναι πιο ήπιος στις ανακοινώσεις του για να μην σκίσει κανένα καλσόν».
Η τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα δεν αποκλείεται να προκαλέσει την παρέμβαση του Εισαγγελέα για τη διερεύνηση των καταγγελιών του καθώς εγείρεται θέμα διασπάθισης δημοσίου χρήματος.

sofokleousin.gr

2 σχόλια:

  1. ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΚΑΙ Η ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόθεν τεκμαίρεται??????????
    Από το αρρωστημένο σου μυαλό????
    Ή από τα ανάλογα δημοσιεύματα του Θέμου????

    ΑπάντησηΔιαγραφή