Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

"Το Μνημόνιο 3 θα καταπιεί την κυβέρνηση Σαμαρά"

«Το Μνημόνιο 1, 2 και 3 έχει ήδη καταπιεί δύο κυβερνήσεις και, ως Κρόνος που τρώει τα παιδιά του, θα καταπιεί και την κυβέρνηση Σαμαρά», εκτίμησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης μιλώντας στο ραδιοσταθμό ΒήμαFM. Ο κ. Παπαδημούλης προσέθεσε μάλιστα τα εξής: «Το εντυπωσιακό είναι ότι λίγες ώρες αφότου η κυβέρνηση τα έδωσε όλα στην τρόικα, ήρθε το χαστούκι της αναβολής της δόσης και της επιμήκυνσης, διά στόματος Σόιμπλε. Γιατί κορόιδεψαν τον ελληνικό λαό και τη Βουλή,
ότι πρέπει οπωσδήποτε να ψηφιστεί με κατεπείγουσες διαδικασίες το πακέτο, γιατί αλλιώς δεν θα πάρουμε τη δόση τη Δευτέρα;».

Ο κ. Παπαδημούλης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ενταχθούν στο ΣΥΡΙΖΑ στελέχη που αποχώρησαν από το ΠΑΣΟΚ λέγοντας: «Οι πολίτες, κατά την εκτίμησή μας, ζητούν από τον ΣΥΡΙΖΑ να οικοδομήσει τη νέα σύγχρονη, ενωτική παράταξη της Αριστεράς, με όρους αξιοπιστίας, αλλά με πολύ αυστηρά κριτήρια στο ποιοι μπαίνουν στο ιερό. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η πρωταγωνιστική δύναμη για την ανασυγκρότησή της, αλλά με υλικά γνήσια, αξιόπιστα, με όρους κοινωνίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου