Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Γενική απεργία, κλείσιμο των δήμων! Δεν αρκούν οι στάσεις εργασίας...!

Αν νομίζει η διοίκηση της ΠΟΕ-ΟΤΑ ότι με μια στάση εργασίας ή με μια 24ωρη απεργία, θα ανακόψει την εφαρμογή του μνημονίου 3 και την απόλυση εργαζομένων στους δήμους της χώρας, ΓΕΛΙΕΤΑΙ!! Ή μήπως απλά κοροϊδεύει τους εργαζόμενους - μέλη της, που ζουν πλέον (όπως και ολόκληρος ο ελληνικός λαός) κάτω από το άγχος της απώλειας της εργασίας την ώρα που ήδη δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα καθημερινά έξοδα από τις μειώσεις μισθών, την άνοδο του κόστους ζωής και κυρίως από τους δυσβάσταχτους φόρους και χαράτσια που επιβάλλει η δωσίλογη κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου - Κουβέλη.
Μόνο αν η ηγεσία των εργαζόμενων στους ΟΤΑ, αποφασίσει
ΜΟΝΙΜΟ και ΣΥΝΕΧΕΣ κλείσιμο των δημαρχείων, θα μπορέσουν να πετύχουν το στόχο τους, να μην γίνουν απολύσεις στους ΟΤΑ...
ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ λοιπόν σε όλα τα δημαρχεία της χώρας.
Να μην γίνεται καμιά συναλλαγή, καμιά εκτέλεση αποφάσεων.
Να σταματήσουν να λειτουργούν. Δεν αποδίδει ο αγώνας όταν γίνονται δήθεν καταλήψεις αλλά λειτουργούν τα πάντα σε ΟΛΑ τα δημαρχεία...
Επιτέλους κύριοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ, μην κοροϊδεύετε τον κόσμο σας.


Διαβάστε την ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων στους δήμους Καρδίτσας, για την... 4ωρη (!!!!) στάση εργασίας που θα γίνει την Πέμπτη, στο... τέλος του ωραρίου!!


Η αποφασιστικότητα του κλάδου για να μην υπάρξει καμία απόλυση συναδέλφου εκδηλώνεται με μεγαλύτερη ένταση, με καταλήψεις στα γραφεία προσωπικού μέχρι την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012 και την πραγματοποίηση 4ΩΡΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ την ΠΕΜΠΤΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 από τις 11.00 το πρωί έως τις 3.00 το μεσημέρι για την πρωινή βάρδια και από τις 3.00 το μεσημέρι έως τις 7.00 το βράδυ για την απογευματινή βάρδια. Η παραπαίουσα άθλια τρικομματική συγκυβέρνηση προσπαθεί με κάθε τρόπο να εφαρμόσει το Μνημόνιο 3 και ιδιαίτερα τη διάταξη που αφορά χιλιάδες απολύσεις (διαθεσιμότητα) εργαζομένων στο Δημόσιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Η επιθυμία της τρόικα, με τη δήθεν διαρροή του e-mail, που ζητά 22.000 απολύσεις εργαζομένων το 2013δείχνει τι θα ακολουθήσει το επόμενο χρονικό διάστημα. Σήμερα είναι2.000 χιλιάδες, αύριο θα είναι πολλές χιλιάδες. Κανένας μας δεν θα γλυτώσει αν δεν υπάρξει συνολική και δυναμική αντίδραση. Την ίδια στιγμή προωθείται με την Πράξη Νομοθετικού περιεχομένου ο«ξαφνικός θάνατος» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με αποτέλεσμα τη διάλυση των Ο.Τ.Α. και νέους φόρους στου πολίτες.
Στέλνουμε σε όλους το μήνυμα ότι οι εργαζόμενοι στους Ο.Τ.Α. είναι αποφασισμένοι να αποτρέψουν χιλιάδες απολύσεις εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς   

Για το Δ.Σ.

      Ο Πρόεδρος               Ο Γεν. Γραμματέας
Απόστολος Ταξιάρχης        Σούρλας Σωτήριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου