Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Ξεφτίλισε το ΠΑΣΟΚ ο Δατσέρης!

Την ώρα που οι εσωκομματικοί κλυδωνισμοί στην Ιπποκράτους συνεχίζονται οδηγώντας το ΠΑΣΟΚ ένα βήμα πριν τη διάλυση, ο γραμματέας Επικοινωνίας του κόμματος και στενός συνεργάτης του κ. Βενιζέλου, Γιάννης Δατσέρης με μια δήλωση, που από πολλούς χαρακτηρίζεται «φραστική υπερβολή», υποστήριξε πως «το ΠΑΣΟΚ ήταν μια φούσκα της μεταπολίτευσης».

«Υπήρξε στη μεταπολίτευση μία περίοδος γενικευμένης φούσκας στη χώρα. Το ΠΑΣΟΚ ήταν μια φούσκα της μεταπολίτευσης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Δατσέρης, ο οποίος από την εκλογή του κ. Βενιζέλου στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ μέχρι σήμερα, διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στον πολιτικό μηχανισμό του κόμματος.

Ο γραμματέας Eπικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στο Βήμα FM 99,5, συνέχισε με εξίσου δηκτικό τρόπο επικρίνοντας τα στελέχη που διαφωνούν με τις θέσεις του κόμματος.

«Από αυτούς που ήταν συστημικά στοιχεία της μεταπολίτευσης, υπουργοί με μεγάλη ισχύ, γνωρίζετε εσείς ανά δύο μεταξύ τους να συμφωνούν; Γιατί εγώ δεν γνωρίζω, που παρακολουθώ και είμαι μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 1974. Δεν μπορώ να διακρίνω από τους οκτώ-δέκα, οι οποίοι επικοινωνιακά δημιουργούν αυτά τα προβλήματα, ανά δύο να μπορούν να συμφωνήσουν. Άλλος για Χίο τράβηξε και άλλος για Μυτιλήνη!», πρόσθεσε ο κ. Δατσέρης.
Πηγή

** Απαντώντας στον κ. Δατσέρη, ο Μιχάλης Καρχιμάκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, ζητώντας να σταματήσουν οι όποιες προσβολές στο ΠΑΣΟΚ και στους χιλιάδες ανθρώπους που αγωνίστηκαν για αυτό.
«Ας σταματήσει επιτέλους η προσβολή και η υποτίμηση της ιστορίας και της διαχρονικής προσφοράς του ΠΑΣΟΚ στην ελληνική κοινωνία αλλά και των χιλιάδων ανθρώπων που αγωνίστηκαν για 38 ολόκληρα χρόνια γι΄αυτή την παράταξη» ανέφερε ο κ. Μιχάλης Καρχιμάκης σε σχόλιο του στο twitter.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου