Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Το φίδι εκκολάφθηκε και δρα ύπουλα...

Το είδαμε κι αυτό: Η Χρυσή Αυγή περιοδεύει στο νομό Καρδίτσας... 
Πέντε - έξι άνθρωποι με κάτι ανήλικα, έστησαν οργάνωση στην Καρδίτσα και προκαλούν, επιτίθενται σε αγωνιζόμενους πολίτες στις συγκεντρώσεις και πορείες με την φύλαξη των ΜΑΤ, και με εισαγόμενες δυνάμεις από γειτονικούς νομούς, άρχισαν τις περιοδείες τους ξεκινώντας από τους Σοφάδες.
"Το παρόν έδωσε η Τ.Ο Καρδίτσας στις Σοφάδες, μοιράζοντας ενημερωτικό υλικό στους κατοίκους της περιοχής", έγραφε
η ανακοίνωση που εξέδωσε η Τ.Ο. Καρδίτσας της Χ.Α.
Αφήνουμε ασχολίαστο το ανορθόγραφο "παρόν" (με 'ω' γράφεται), αφήνουμε επίσης ότι οι Σοφαδίτες τους "υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό" ανακράζοντας "Ήρθαν τα παιδιά! Τα δικά μας παιδιά''...
Και μένουμε στα συνειδητά ψέματα που προσπαθούν να περάσουν στον κόσμο, σε μια προσπάθεια να δείξουν ένα φιλολαϊκό δημοκρατικό πρόσωπο, που καμιά σχέση δεν έχει με τις πρακτικές τους (ξύλο μέχρι θανάτου, τρακουκισμοί, καταστροφές, κ.λπ.).

Δανείζονται αριστερή φρασεολογία και θέσεις για να πείσουν τον κόσμο ότι αυτοί θέλουν δημοκρατικές αλλαγές στη σημερινή κατάσταση, αποκρύβοντας τα πραγματικά πολιτικά τους πιστεύω. Γράφει, λοιπόν, η ΤΟ Χρυσής Αυγής Καρδίτσας, σχετικά με την επίσκεψή τους στους Σοφάδες:
- "Αυτά που ακούσαμε κυρίως απ' τον κόσμο ήταν ότι πρέπει επιτέλους να φύγουν οι δοσίλογοι και να πληρώσουν για ό,τι έχουν κάνει στην Ελλάδα". (Προσέχτε: Οι ναζιστές μιλάνε για ...δωσίλογους!!)
- "Δυστυχώς όλοι συμφωνούσαν πως είτε με δραχμή είτε με ευρώ φέτος θα παγώσουν και θα πεινάσουν όλα τα νοικοκυριά." (Έμαθαν ότι ο κόσμος δεν νιάζεται για το νόμισμα όταν η τσέπη είναι άδεια και πλάκωσαν κι οι χρυσαυγίτες λαϊκίζοντας).
- Για τους τσιγγάνους των Σοφάδων δεν είπαν τίποτα. Πιθανόν να ετοιμάζονται να κάνουν σύντομα καμιά "ειδική" εξόρμηση στους συνοικισμούς τους...

Το φίδι εκκολάφθηκε και περιοδεύει...
Βρίσκεται παντού και επιτίθεται ύπουλα σε όποιον βρει μπροστά του. 
Φυλαχτείτε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου