Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Δημοσκοπήσεις: Αλλαγή σκηνικού με πρωτιά στον ΣΥΡΙΖΑ!!

Αυτό δεν σημαίνει επανάπαυση. Η μάχη του ψηφοδελτίου συνεχίζεται μέχρι και το βράδυ της Κυριακής!!

Αλλαγή στα δεδομένα των κυλιόμενων δημοσκοπήσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη σημειώνεται το τελευταίο 24ωρο με αποτέλεσμα η αναμέτρηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ να μετατρέπεται σε απόλυτο ντέρμπι στήθος με στήθος.

Πάτρα: Η ψήφος πωλείται… 30 ευρώ

Απίστευτη αποκάλυψη σήμερα στον αέρα του MAX FM (τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός της Πάτρας). Η αποκάλυψη αφορά στην εξαγορά ψήφων σε τσιγγάνους στην Κάτω Αχαία από μεγάλα κόμματα. Ο δημοσιογράφος Νίκος Ξανάλατος αποκάλυψε μία συνομιλία με  έναν «αρχηγό» οικογένειας Ρομά και κανόνισε την τιμή της ψήφου που ήταν 30 ευρώ!
Μάλιστα ο άντρας ο οποίος κανόνιζε τα περαιτέρω υποστήριξε πως η οικογένεια του είναι 60 άτομα και θέλει 30 ευρώ για τον καθένα. ΑΚΟΎΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΌ ΑΠΌΣΠΑΣΜΑ

ΓΣΕΕ: Στο 1,5 εκατ. οι άνεργοι αν δεν αλλάξουμε

Την άμεση λήψη μέτρων κατά της ανεργίας ζητεί η ΓΣΕΕ προειδοποιώντας ότι σε περίπτωση που δεν συμβεί κάτι τέτοιο οι άνεργοι θα φτάσουν στο τέλος του 2012 το 1,5 εκατ.
Σε ανακοίνωσή της με αφορμή τα στοιχεία που έδωσε χθες στη δημοσιότητα η ΕΛΣΤΑΤ, η ΓΣΕΕ τονίζει, σύμφωνα με το naftemporiki.gr, ότι η ανεργία καλπάζει επικίνδυνα για την κοινωνική συνοχή και υπογραμμίζει την ανάγκη αλλαγής του παραγωγικού μοντέλου και εφαρμογής αναπτυξιακών πολιτικών, ώστε να περιοριστούν οι δραματικές επιπτώσεις της κρίσης.

Μείζον πολιτικό θέμα με την εμπλοκή του Πεταλωτή στην υπόθεση Βατοπαιδίου

Έκθετος φέρεται να είναι ο πρώην υφυπουργός δικαιοσύνης, Γιώργος Πεταλωτής, μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου με βάση την οποία κηρύχτηκαν αθώοι τόσο ο γέροντας Εφραίμ όσο και ο Πατέρας Αρσένιος για την υπόθεση, που αφορούσε στη διαρροή της δικαστικής απόφασης σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς παραλίμνιων εκτάσεων της Βιστωνίδας. 
Υπενθυμίζεται ότι οι δυο μοναχοί κατηγορούνταν για ηθική αυτουργία στα αδικήματα παραβίασης δικαστικού απορρήτου και παράβασης καθήκοντος, κατηγορίες, που βάρυναν και τη δικαστίνα Μαρία Ψάλτη.

"Κυβέρνηση χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ"

"Κυβέρνηση χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ", ζήτησε ο Κυριάκος!! Και είχαμε ένα άγχος μήν και πει το "ναι" ο Τσίπρας και συμμετέχει σε μια πιθανή (απίθανη!) κυβέρνηση Σαμαρά...

«Θα έχουμε κυβέρνηση εφόσον ο καθένας αναλάβει τις ευθύνες τους. Εάν όλοι θέλουν να βγάλουν την ουρά τους απ’ έξω είναι πιθανό να καταλήξουμε σε αδιέξοδο» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Real fm και την Κάτια Μακρή.

Συνελήφθη να κλέβει γάλα για τα παιδιά της!!

Δεν είναι μόνο οι αυτοκτονίες για τις οποίες δεν μιλάει κανείς... Δεν είναι μόνο οι άστεγοι ποου πληθαίνουν, είναι και τα παιδιά που πεινάνε... Δείτε μια είδηση που συγκλονίζει και δυστυχώς θα δούμε περισσότερες από Δευτέρα αν συνεχίστεί και μετά τις εκλογές το ίδιο καθεστώς με τους ίδιους στην κυβέρνηση...
Η είδηση:
Μια 35χρονη μητέρα αναγκάστηκε για να μην πεθάνουν από την πείνα τα παιδιά της να μπει σε ένα σουπερ μάρκετ και να κλέψει γάλα και τρόφιμα για τα παιδιά της.

Κρυφή ατζέντα στο υπουργείο Οικονομικών

Του Ηλία Αντωνίου
Υποψ. Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ

Με το άρθρο αυτό παρουσιάζουμε τα αποκαλυπτικά δεδομένα που προέκυψαν από τις συναντήσεις αντιπροσωπειών του ΣΥΡΙΖΑ με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Γ. ΖΑΝΙΑ και τον Γραμματέα του ΣΔΟΕ κ. Ι. ΔΙΩΤΗ.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Υπουργός Οικονομικών δεν αρνήθηκε την ύπαρξη «απόρρητων» επεξεργασιών - προτάσεων στο φορολογικό πεδίο, τις οποίες όμως για προφανείς λόγους (προεκλογική περίοδος) αρνήθηκε να μας κοινοποιήσει,

Ομιλία Τσίπρα στην Ομόνοια (βίντεο)


ΒΙΝΤΕΟ: Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ομόνοια, Πέμπτη 14/6/2012.
Ομιλητής: Αλέξης Τσίπρας
Χαιρετισμός: Σοφία Σακοράφα

Διακαναλική συνέντευξη ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)

Αν μια χώρα καταρρεύσει τώρα, η φωτιά στην Ευρώπη θα γίνει πύρινη λαίλαπα. Αυτό δεν είναι προς το συμφέρον κανενός. Kαι τη χώρα την έχουν φέρει στα όρια της κατάρρευσης, με άδεια ταμεία, υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας.
Δεν θα πάμε στους εταίρους με διάθεση τσαμπουκά, θα πάμε να τους πείσουμε. Είναι προς το συμφέρον της Ευρώπης να βοηθήσουν να μην καταστραφεί η χώρα, υποστήριξε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στη διακαναλική συνέντευξη που παραχώρησε.

Θα κρατήσω την Ελλάδα εντός της Ευρωζώνης και θα αποκαταστήσω την ανάπτυξη

Άρθρο του Αλέξη Τσίπρα 
προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ 
στους Financial Times

Προκειμένου να μην υπάρξει καμία αμφιβολία, το κόμμα μου – ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ – είναι αποφασισμένο να κρατήσει την Ελλάδα εντός της Ευρωζώνης
Ο Πρόεδρος Barack Obama είχε δίκιο όταν είπε την προηγούμενη Παρασκευή: «Ας κάνουμε ότι μπορούμε για να αναπτυχθούμε τώρα, ακόμη κι αν «κλειδώσουμε» σε ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο σταθεροποίησης του χρέους και των ελλειμμάτων μας, και ας αρχίσουμε να τα μειώνουμε με σταθερό, λογικό τρόπο». Αυτό ισχύει και για την δική μου χώρα. Η ανάγκη να δοθεί στην Ελλάδα μια ευκαιρία για πραγματική ανάπτυξη και ένα νέο μέλλον είναι τώρα ευρύτερα αποδεκτή από ποτέ.

Ομιλία Τσίπρα στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ

Το δίλημμα μνημονιακή συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ή αντιμνημονιακή προοδευτική κυβέρνηση έθεσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στην πλατεία Ομονοίας.
Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα προδώσει και δεν θα διαψεύσει τους πολίτες, σημειώνοντας ότι οι εξελίξεις στην Ευρώπη δικαιώνουν το κόμμα.
Τον ΣΥΡΙΖΑ "δεν τον κρατάει κανείς στο χέρι", είπε χαρακτηριστικά, αντιπαραβάλλοντας το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ που είναι "δεμένοι και δεδομένοι"

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

• Να σταματήσουν άμεσα οι κατασχέσεις για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές.
• Να σταματήσουν ειδικά αυτή την περίοδο οι πιέσεις των τραπεζών στις μικρές επιχειρήσεις που δυσκολεύονται πλέον να επιβιώσουν.
• Γεωργοκτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις και επιχειρήσεις καταγγέλλουν αφόρητες πιέσεις και αναγγελίες πλειστηριασμών από τις τράπεζες.

Στ. Κατσάρας: Περί αποκλεισμών από τον τοπικό Τύπο

Του Στέφανου Κ. Κατσάρα
Ψυχολόγος MSc
Επικεφαλής υπ. βουλευτής ΔΗΜΑΡ Καρδίτσας

Θέλω να ενημερώσω τους πολίτες της Καρδίτσας ότι για κάποιον άγνωστο σε εμένα λόγο η εφημερίδα “Νέος Αγών” αρνείται συνεχώς και παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες μου, από 25 Μαρτίου 2012, που ουσιαστικά συμπίπτει χρονικά με την ανακήρυξή μου ως υποψηφίου της Δημοκρατικής Αριστεράς, να δημοσιεύσει άρθρο μου ή δελτίο τύπου προερχόμενο από εμένα ενώ μέχρι τότε το έκανε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την παιδεία

Άρθρο της 
Ρένας Παλιούρα – Ξάνθη
Υποψ. βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Η νεοφιλελεύθερη μνημονιακή πολιτική που ασκήθηκε την τελευταία διετία στον χώρο της Παιδείας και της Έρευνας ήταν καταστροφική για τη δημόσια εκπαίδευση όλων των βαθμίδων, πολύ περισσότερο καθώς ήρθε ως συνέχεια των νεοφιλελεύθερων επιλογών των κυβερνήσεων των προηγούμενων χρόνων.
Το μνημόνιο όμως αποτέλεσε τομή. Περισσότερο από ποτέ άλλοτε αμφισβητήθηκε και υπονομεύτηκε η Παιδεία ως δημόσιο αγαθό και μετατράπηκε σε προνόμιο για λίγους, στην κατεύθυνση του «σχολείου και πανεπιστήμιου της αγοράς».

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Φτηνός συκοφάντης

Τις εμφανίσεις του υποψήφιου βουλευτή της ΔΗΜ.ΑΡ. Γρ. Ψαριανού στην τηλεόραση ένας κοινός νους αδυνατεί να τις παρακολουθήσει και για να προστατευθεί από κάθε είδους ρύπανση που προκαλεί, κλείνει τη φωνή της συσκευής ή αλλάζει κανάλι. Αν ξεχαστεί κάποιος, ας πρόσεχε.

Στην παράστασή του, την περασμένη Δευτέρα, στην εκπομπή "Ανατροπή" του Μega, μεταξύ άλλων ενεδύθη και τον ρόλο του εισαγγελέα. Μόνο διαφθορά διαπιστώνει στο Δημόσιο και όλοι οι διεφθαρμένοι του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. έχουν μετακομίσει στον ΣΥΡΙΖΑ, γι' αυτό και η άνοδός του, είπε. Έκανε μάλιστα μια φοβερή και τρομερή αποκάλυψη.

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Το ψυχογράφημα του Κασιδιάρη...

Ο καθηγητής Κλεάνθης Γρίβας, σκιαγράφησε το ψυχολογικό προφίλ του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής Κασιδιάρη.
Αυτοί οι άνθρωποι, λόγω των αναβολικών που παίρνουν, παθαίνουν σμίκρυνση πέους!!! Μεγάλα λόγια, μεγάλου ανδρός!!! Κοντοψώληδες κοινώς, ανίκανοι να φέρουν μια γυναίκα σε οργασμό γι' αυτό τις χτυπάνε.... Κοινώς έχουν μικρό πουλί ! Τώρα εξηγείται, και επειδή δεν μπορούν να πηδήξουν βαράνε γυναίκες.
ΔΕΙΤΕ το βίντεο παρακάτω:

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Σαμαράς: Λέω ψέματα για προεκλογικούς λόγους

Σαμαράς προς τον Γαλλο Πρωθυπουργο: "Λέω ψέματα για προεκλογικους λογους"!!!!
Δεν είναι σημερινό το βίντεο που ανακαλύψαμε. Αναρτήθηκε στο youtube στις 31 Ιουλίου 2011, σχεδόν 10 μήνες πριν. Παρ' 'όλα αυτά, αν τότε ο Σαμαράς έλεγε ψέματα στον ελληνικό λαό για προεκλογικούς λόγους, φανταστείτε σήμερα που βρισκόμαστε λίγο πριν τις δεύτερες και κρισιμότερες εκλογές!!!
Αυτός είναι ο Αντωνάκης, αυτή είναι η δεξιά παράταξη. Δείτε το αποκαλύπτικό ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ στο παρακάτω βίντεο:

Το σποτ της ΝΔ... λίγο διαφορετικό!

Η "μαύρη" προεκλογική διαφήμιση της ΝΔ του Σαμαρά (και των άλλων δεξιών "συνιστωσών" της) βρήκε ευρεία απήχηση στο διαδίκτυο! Δεκάδες "απαντήσεις" και άλλες εκδοχές του μηνύματος της ΝΔ πάνω στο σποτάκι που εφηύραν τα δαιμόνια μυαλά της Συγγρού.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε μαζεμένα μερικά από τα σατιρικά βίντεο - με καθαρά πολιτικά μηνύματα, ή εκδοχές Εθνικής!!

Ο δάσκαλος του spot της ΝΔ... απαντά στους μαθητές του!!

Ο δάσκαλος του ...διάσημου "μαύρου" σποτ της ΝΔ για τη δραχμή, ..αποφάσισε να απαντήσει στο "γιατί" των μαθητών του. Γιατί λοιπόν δεν είναι η (αυριανή) Ελλάδα στο ευρώ κύριε;;
Την απάντηση θα τη δείτε στο παρακάτω βίντεο, για το οποίο ένας σχολιαστής του youtube έγραψε:
"Καταπληκτικό. Όλη η αλήθεια σε μια παρωδία. Πόσο αληθινό σε

Οι μνημονιακές πολιτικές βλάπτουν σοβαρά την υγεία - πρόνοια!

Του NIKOY ΜΙΧΑΛΑΚΗ 
Υποψ. βουλευτή Καρδίτσας
ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ 

Η κατάσταση στο δημόσιο Σύστημα Υγείας καθημερινά επιδεινώνεται εξαιτίας των νεοφιλελεύθερων πολιτικών που ασκούνται εδώ και χρόνια και το οδηγούν στην υποβάθμιση την συρρίκνωση και την ιδιωτικοποίηση. Η εφαρμογή των μνημονιακών πολιτικών έδωσαν το τελειωτικό χτύπημα σε ένα σύστημα που λόγω της υποχρηματοδότησης και της έλλειψης συστήματος πρωτοβάθμιας  φροντίδας υγείας αντιμετώπιζε σοβαρότατα προβλήματα.

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Απίστευτο κι όμως Ελληνικό!

Δείτε τι φόρο θα πληρώσει ένας άστεγος για το 2012!!!...

Ας υποθέσουμε ότι ένας άστεγος θέλει να υποβάλλει φορολογική δήλωση το 2012, δηλώνοντας ως εισόδημα 0 ευρώ. Το τεκμήριο διαβίωσης ανέρχεται στα 3.000 ευρώ. Επιπλέον, θα πρέπει να ... προσκομίσει αποδείξεις 750 ευρώ, τις οποίες ουδείς ξέρει από πού θα βρει. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να πληρώσει ποινή για την έλλειψη των αποδείξεων, ίση με το 10%, δηλαδή 75 ευρώ (από τα 0 ευρώ που διαθέτει). Ως προκαταβολή φόβου, θα πρέπει να καταβάλλει το 55% των 75 ευρώ, δηλαδή 41,25 ευρώ.

"Σα δεν ντρεπόμαστε"...

Η χυδαία επίθεση Ψαριανού κατά Παπαδημούλη...

Το "σα δεν ντρεπόμαστε" , το 'πε χθες πρώτος ο Παπαδημούλης, απευθυνόμενος στο Μιχελάκη. Στη συνέχεια, έγινε καραμέλα στο στόμα του Ψαριανού στη χυδαία επίθεση που εξαπέλυσε κατά του πρώην συντρόφου του, Παπαδημούλη.

Έχουν ξεφύγει τελείως...

"ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΠΑΡΣΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗ" βλέπει το apospasma.gr σε σχόλιό του:
"Kατά κοινή ομολογία έχουν ξεφύγει ορισμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που είτε αυθόρμητα, είτε όχι, εκμπέμπουν μία πρωτοφανή έπαρση η οποία αν μη τι άλλο δυναμιτίζει σε μια περίοδο που όλη η Ευρώπη κρέμεται σε μια κλωστή. 
Χαρακτηριστική ήταν η απάντηση του Π.Λαφαζάνη, όταν σε ερώτηση της Στάη κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα κυκλοφόρησαν για το debate: 

Οι "μυστικές" δημοσκοπήσεις της ΝΔ δεν έχουν ταυτότητα...

Δεν έχει εισαχθεί τίτλος...προφανώς δεν υπάρχουν, ή απλά έχουν άλλα ποσοστά (...σαν το "λάθος" στο γκάλοπ από το ΒΗΜΑ της Κυριακής!!!) Είναι τελικά να τους κλαιν κι οι ρέγγες...!

Χαστούκι στον Μανόλη Καψή!

Αποχώρησε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ από την εκπομπή του...
Ο  Γιάννης Θεωνάς, που 'χε κληθεί στην εκπομπή του Μανώλη Καψή, ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, αποχώρησε, γιατί θεώρησε πως ο χρόνος που τον είχαν στημένο (ξεπερνούσε τα 15 λεπτά) προσέβαλε την προσωπικότητά του.

Γιατί ο μπαμπάς σου ψήφισε Τσίπρα...!!

Το... "βελτιωμένο" σποτάκι της Ν.Δ. ...
Στην πραγματικότητα, αυτό είχαν στο μυαλό τους εκείνοι που... σκηνοθέτησαν το σποτάκι της Ν.Δ., με τα παιδάκια που ρωτούν το δάσκαλό τους, αν η Ελλάδα είναι στο ευρώ!!
"Με το μέλλον των παιδιών μας δεν παίζουμε" , γράφαν στο τέλος. Αλλά, άλλο εννοούσαν. 

Δείτε παρακάτω το "βελτιωμένο" βίντεο (και σ' αυτό έχουν απαγορευτεί τα σχόλια!!) και αποκαλύψτε τι είχαν στο μυαλό τους οι "σκηνοθέτες" της μαύρης

Νέο spot ΝΔ: Το σχολείο που οραματίζεται ο Σαμαράς

Η πρώτη παρουσίαση του spot της ΝΔ, για το ευρώ που γυρίστηκε σε μια τάξη δημοστικού σχολείου... (υπάρχει και η δεύτερη "βελτιωμένη" εκδοχή - σε μαύρη διαφήμιση, που έγινε πάνω στο παρακάτω βίντεο...)

"Αφήνω κατά μέρους τη γελοιότητα του σποτ.
Παρατηρήστε όμως την εικόνα της τάξης και του εκπαιδευτικού που έχει στο μυαλό της η ΝΔ... Ο δάσκαλος κάθεται. Έχει βέργα. Στον

Αυτοδύναμος Τσίπρας

Άρης Δαβαράκης του Άρη Δαβαράκη Επιτέλους ένα κείμενό μου που δεν θα είναι φλύαρο: Θέλω μια (αυτοδύναμη, ναι!) κυβέρνηση Τσίπρα για να φέρει τ’ απάνω-κάτω σ’ αυτόν άθλιο τόπο όπου ζούμε. Ήταν γεωγραφικά ένας παράδεισος και τον 5ο π.Χ αιώνα έπεσε φως πολύ στην Αττική (από το οποίο ακόμα τρώμε), αλλά όσο ζω εγώ εδώ (από το 1964) μόνο αθλιότητες και κομπίνες, λαμογιές και απάτες και χυδαιότητα παράγουμε στην κοινωνική μας ζωή (εξαιρώ βεβαίως κάποιους σπουδαίος καλλιτέχνες και επιστήμονες που μας στόλισαν με Όσκαρ και Νόμπελ και άλλες σπουδαίες διακρίσεις –τις προηγούμενες δεκαετίες).

"Δεν θα αφήσουμε τη χώρα στα χέρια της τσογλαναρίας"

Με ακραίες και χυδαίες εκφράσεις , που μάλλον ταιριάζουν στην «αισθητική» του, ο αποτυχημένος τέως δήμαρχος Αιγάλεω, Δημήτρης Καλογερόπουλος... κατά τη διάρκεια κομματικής σύσκεψης στη Συγγρού, αναφερόμενος στο ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να είπε: "Δεν θα αφήσουμε την χώρα μας στα χέρια της τσογλαναρίας που έκαψε την Αθήνα το 2008".

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Περί ...ελαφρότητας ζήτημα

Η αβάσταχτη ελαφρότητα μιας αρθρογράφου – μέντιουμ που προδικάζει το μέλλον ενώ δεν αποδίδει ευθύνες για το παρόν και το παρελθόν της χώρας σ’ αυτούς που τους ανήκουν…
(σχόλιο στην ανάρτηση)
Άλλο ένα "άρθρο" από την 27χρονη κα Πέννυ Δαλαμπούρα, μελλοντική γιατρό, γεννημένη στη Θεσσαλονίκη το 1987 και απόφοιτη του "Αμερικανικού Κολλεγίου Ανατόλια"!
Όπως λέει στο βιογραφικό της, "στο σχολείο και στο Πανεπιστήμιο συμμετείχε σε διάφορες κοινωνικές δραστηριότητες, σε τοπικό και κλαδικό επίπεδο, όπως ο φοιτητικός συνδικαλισμός, ενώ πάντα παρακολουθούσε με ενδιαφέρον τις πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις"!!!
Δείτε ΕΔΩ το περιβόητο άρθρο της και διαβάστε τα σχόλια που κάνουν οι αναγνώστες. Τα περισσότερα από αυτά έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το "άρθρο" της madamϊτσας (μικρής madam!)

Φωτάκη, ο Αχελώος σε μάρανε;;;

Φωτάκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!
Γιατί καλό μας παιδί προκαλείς τη νοημοσύνη του λαού;;;


Γιατί πετάξατε στα σκουπίδια "τα 400 εκ. € που ξοδεύτηκαν μέχρι τώρα για την κατασκευή του γιγάντιου έργου", χωρίς να σεβαστείτε τη φύση που (σημειωτέον) έχει αλλάξει όψη και όχι μόνο...;;; Ε, Φωτάκη, γιατί;;;;

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Μακράν πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ με 31,5%

Η τελευταία (30-5-2012) πριν τις εκλογές δημοσκόπηση, της πιο έγκυρης διαχρονικά εταιρείας (βάσει των πιο πετυχημένων δημοσκοπήσεων τα τελευταία 8 χρόνια), της Bublic Issue για τον ΣΚΑΪ και την Καθημερινή...