Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Έγινε "ρόμπα" ο εκδότης μας... (2)

Συνεχίζοντας στην υπόθεση "Κτηνιατρική" και εκδότης "όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω", θα δημοσιεύσουμε παρακάτω ένα σχόλιο τού εν λόγω εκδότη σχετικά με τη συνάντηση που έγινε στην Αθήνα με τη συμμετοχή των φορέων του νομού...

Γράφει λοιπόν ο εκδότης, σε μια προσπάθεια να αποτινάξει τις ευθύνες του για όλα όσα ετόλμησε να πει μέσα από τις σελίδες της εφημερίδας του ενάντια στην Κτηνιατρική (με κόκκινα στην παρένθεση, δικά μας σχόλια):



«Εδώ λοιπόν, δεν μπορούμε να βγούμε από τον πειρασμό, να τα πούμε ένα χεράκι με όλους όσους προσπαθούν να παραπλανήσουν το λαό της Καρδίτσας. Όλοι οι φορείς πάνε να βγάλουν τρελούς όλους τους δημοσιογράφος της χώρας. (Αχ οι κακοί φορείς που έτρεξαν να επιλύσουν το πρόβλημα!! Χαχαχα γιατί δεν άφηναν την Κτηνιατρική να φύγει, όπως ήθελε ο καλός μας εκδότης "Όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω";;;)

Είναι δυνατόν να μας λένε ότι «Δεν υπήρξε κανένα θέμα μετακίνησης της Κτηνιατρικής σχολής από την Καρδίτσας»; Σε ποιον νομίζουν ότι απευθύνονται; Η επίσημη ανακοίνωση του υπουργού το μεσημέρι της Πέμπτης έλεγε άλλα.
(Ακόμα να καταλάβεις ότι ρίξανε για δόλωμα το "Κτηνιατρική φεύγει", για να έχουμε να ασχολούμαστε και να μην βλέπουμε ότι η -πιο οργανωμένη απ' όλες- Δασοπονία, της Καρδίτσας απλά καταργήθηκε και δεν εντάχθηκε σε κανένα άλλο τμήμα;;)   
         
Επίσης θα θέλαμε να τους πούμε ότι «πήγαν πάρα πολύ έγκαιρα» να συναντήσουν τον κ. Κουφουδάκη, ενώ τον υπουργό δεν τον είδαν ακόμα και ίσως δεν τον δουν ποτέ. Η συνάντηση έγινε μια μέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση των αλλαγών. Αν σήμερα τα πράγματα ήταν πολύ άσχημα για την Καρδίτσα, θα τολμούσαν να βγάλουν δελτίο Τύπου και να πανηγυρίζουν;
(Ενώ εσύ, που χθες όταν έδειχναν "άσχημα τα πράγματα", βγήκες και πανηγύριζες που έδιωξαν την Κτηνιατρική, ε;;;)

Αντί λοιπόν να μαγειρέψουν πριν πεινάσουμε, πάνε τώρα να καθήσουν πάνω σε δάφνες που δεν τους ανήκουν (και πού ανήκουν; Σε σένα;;;), πλην ολίγων εξαιρέσεων. Ας πουν λοιπόν την αλήθεια. Ας πουν στο λαό της Καρδίτσας τι συνέβη με την πρώτη ανακοίνωση για την απομάκρυνση της Κτηνιατρικής (σιγά τα ωά! Λίγη αξία έχει πλέον το... "τυπογραφικό λάθος"!!) και ας μην προσπαθούν να ρίξουν την ευθύνη στους δημοσιογράφους που παραπληροφόρησαν δήθεν τους πολίτες. (Εσύ είσαι μανούλα στην παραπληροφόρηση. δεν νομίζεις;;;) 

Εμείς τουλάχιστον δεν θα επιτρέψουμε (όπα ρε!) να γίνει κάτι τέτοιο… 

(Αλήθεια, πιστεύεις ότι είσαι δημοσιογράφος;; Και προς τι η εμμονή σου ότι κάποιοι "κακοί" κατηγορούν τους δημοσιογράφους για παραπληροφόρηση;; Ποιοι είναι οι "κακοί" αυτοί;; Και ποιοι οι αδίκως κατηγορούμενοι δημοσιογράφοι) )





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου