Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Κανείς δεν αρνείται την ανάπτυξη…

…αλλά όλοι λένε ΟΧΙ στην πρόταση που κλείνει ένα σχολείο για να το κάνει …γραφεία!

Τόσες δηλώσεις και… εκδηλώσεις, ενημερωτικές ημερίδες, διάφορες αναπτυξιακές δράσεις στην περιοχή του δήμου Μουζακίου του κ. Κωτσού, βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας και δεν είδα να βγει κανένας να ψέξει τον κ. δήμαρχο για όλα αυτά τα (λιγότερο ή περισσότερο) σημαντικά γεγονότα…
Μα ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα βγάλει κάποια ανακοίνωση που να αντιτίθεται με όλες αυτά που συμβαίνουν στο δήμο του κ. Κωτσού;

Ή μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει άχτι m;ono με το Φανάρι και βγήκε τις προάλλες να αντιταχθεί στην πρόταση του κ. δημάρχου για μεταφορά των Διευθύνσεων της Εκπαίδευσης στο σχολείο Φαναρίου, γεγονός που έβγαλε από τα ρούχα του τον κ. Κωτσό ο οποίος μη έχοντας τι λογικό να απαντήσει, πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα… χάνοντάς την!

Παρακολουθώντας τα τεκταινόμενα στο νομό και στη Θεσσαλία, είδαμε ότι ούτε στη δημιουργία της ομάδας παραγωγών στέβιας με έδρα το Φανάρι αντιτάχτηκε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Φυσικά αυτή η ενέργεια είναι αναπτυξιακή σε αντίθεση με την άλλη (την πρόταση που δημάρχου που καταδικάζει σε οριστικό κλείσιμο το γυμνάσιο Φαναρίου)… 

Ούτε κανείς άλλος καταδίκασε τις σωστές, πραγματικά αναπτυξιακές δράσεις στο δήμο-τσιφλίκι του κ. Κωτσού, ενώ την επίμαχη πρότασή του κανείς (εκτός του δήμου του) δεν την επικρότησε!!!
Αυτό κύριε δήμαρχε, κάτι σημαίνει. Είσαι έξυπνος, το γνωρίζουμε. 

Είμαστε σίγουροι ότι η αντίδρασή σας (που σας μετέτρεψε σε τοπικό… «Σίμο» και σας χαρακτήρισε σαν φερέφωνο και «παπαγαλάκι» της κυβερνητικής πολιτικής) κατά του ΣΥΡΙΖΑ, έγινε πάνω στην επιθυμία σας για διαρκή επιβεβαίωση της ύπαρξής σας στο αυτοδιοικητικό χώρο και στην περιοχή του δήμου σας. Και όταν βρέθηκε κάποιος (την ώρα που από πουθενά δεν υπήρξε στήριξη της πρότασής σας)  και αντέδρασε με επιχειρήματα, σας έπιασε αμόκ και… χάσατε τη μπάλα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου