Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Αλέξης Τσίπρας: Με καθαρή εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ το Μνημόνιο τελειώνει το βράδυ των εκλογών

"Καθαρή εντολή" ζητεί ο Αλέξης Τσίπρας από τον ελληνικό λαό, με στόχο να λήξει το μνημόνιο από το βράδυ των εκλογών κιόλας, για να αλλάξει για πάντα σελίδα η χώρα.
Απαντώντας, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και απαντώντας στους αντιπάλους της Αριστεράς, που παίζουν, όπως είπε, με τις λέξεις (βλ. "αναστολή" Μνημονίου), επεσήμανε χαρακτηριστικά:
"Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ επιδιώκει την κυβέρνηση, με στόχο να αποκαταστήσει τη σταθερότητα και την ασφάλεια. Σε όλες τις εκφάνσεις τους. Παρά τη διαρκή προσπάθεια των πολιτικών μας αντιπάλων, παίζοντας με τις λέξεις, να διαμορφώσουν αμφιβολίες για τις προθέσεις μας, είναι άδικος κόπος. Όλοι σε αυτόν το τόπο γνωρίζουν και καταλαβαίνουν ότι κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και Μνημόνιο είναι δυο έννοιες ασύμβατες. Άλλωστε το Μνημόνιο θα τελειώσει το ίδιο το βράδυ των εκλογών που ο λαός μας θα δώσει μια μεγάλη πλειοψηφία και μια καθαρή εντολή σε μια κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας".
Δεσμεύσεις που δημοσίως διατύπωσε ο Αλ. Τσίπρας "με πλήρη συναίσθηση της σοβαρότητας των στιγμών. Έχουμε υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στον λαό και τον τόπο. Έχουμε τη θέληση, αλλά και τη γνώση να βγάλουμε την Ελλάδα από την κρίση", ανέφερε παρουσιάζοντας ταυτοχρόνως τις τρεις προτεραιότητες του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι η οικονομική σταθεροποίηση της χώρας, η κινητοποίηση του παραγωγικού δυναμικού της για την ανάκαμψη και η εμπέδωση αισθήματος κοινωνικής ασφάλειας και δικαιοσύνης στον ελληνικό λαό.
"Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ -επανέλαβε κλείνοντας- είναι έτοιμος να αναλάβει την ιστορική ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας. Και είμαστε βέβαιοι ότι θα πετύχουμε. Δεν έχουμε, άλλωστε, άλλη επιλογή". Τον Αλέξη Τσίπρα στο επιχειρηματικό συνέδριο συνόδευαν οι βουλευτές Γιώργος Σταθάκης και Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Πηγή:: http://beta.avgi.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου