Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Αυτές τις δημοσκοπήσεις γιατί μας τις κρύβουν τα κανάλια;

Νέα δημοσκόπηση, που δημοσιεύει αποκλειστικά το blog "Άνεμος Αντίστασης", δείχνει τον ΣΥΡΙΖΑ να προγείται με 5,5 μονάδες της ΝΔ. Τρίτη παραμένει η ΧΑ και ακολουθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με άνοδο του ποσοστού τους. Συντριβή ΠΑΣΟΚ, εκτός Βουλής η ΔΗΜΑΡ...
Η Δημοσκόπηση, προέρχεται από έγκυρη εταιρία όχι ελληνική, όπως μας ενημέρωσε αξιόπιστη πηγή μας, χωρίς να μας δοθεί το όνομα της εταιρίας. Ουσιαστικά, πρόκειται περί αναλογιστικής βαρομετρικής μέτρηση επιρροής των κομμάτων, για την περίοδο 15/09 έως 15/10, δηλαδή έως σήμερα!.
Διατηρώντας κάθε επιφύλαξη πάντα (αφού δεν πήραμε οι  ίδιοι τα νούμερα), αλλά εκτιμώντας τα στοιχεία ως αξιόπιστα, σας παραθέτουμε τα αποτελέσματα.
Αναλογιστική & Βαρομετρική Μέτρηση Κομμάτων Ελληνικής Επικράτειας:
 
Περίοδος: 15/09/2013 – 15/10/2013
ΣΥΡΙΖΑ                            29,00 % + 
Νέα Δημοκρατία              23 ,50 % - 
Χρυσή Αυγή                      10,50 % +
Ανεξάρτητοι Έλληνες         9,00 % + 
Κ.Κ.Ε.                                   6,50 % - 
ΠΑΣΟΚ                                4,50 % -
ΔΗΜ.ΑΡ.                              2,40 % - 
ΛΑ.Ο.Σ.                                 1,90% + 
ΕΠΑΜ                                   1,80 % + 
Νέα Μέρα                             1,80 % + 
Οικολόγοι Πράσινοι             1,70 % + 
Συμφωνία για την Ελλάδα   1,50 % + 
Χριστιανοδημοκρατικό κόμ 1,50 % + 
ΑΝΤΑΡΣΥΑ                            1,20 % + 
Δημιουργία Ξανά                    1,20% + 
λοιπά Κόμματα                       2,00 % +
+ = Mε αυξητική τάση 
- = Με φθίνουσα τάση


1. Η μεγάλη διαφορά ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, δεν μας εκπλήσσει. Είναι σύμφωνη με την εικόνα που έχουμε εμείς, και πολλοί άλλοι! Η ΝΔ, καταρρέει (τάση μείωσης) στην κοινωνία, και η εικόνα που παρουσιάζεται από τα ΜΜΕ είναι απλά ένα επιφανειακό φτιασίδωμα!

2. Η Χ.Α., για εμάς είναι πάρα πολύ ψηλά, και η τάση είναι αυξητική! Παρά τις συλλήψεις, φαίνεται ότι αν δεν πολεμηθεί πολιτικά ο φασισμός, δεν γίνεται τίποτα. Μην ξεχνάμε για παράδειγμα, ότι τα ιδεολογήματα του ρατσισμού, του εθνικισμού, και του αντιαριστερισμού την ώρα που οδηγούσαν τους Χρυσαυγίτες στην ΓΑΔΑ, τα αναπαρήγαγαν οι Σαμαράς, Λαζαρίδης και Κρανιδιώτης!

3. Το 9%, των Αν. Ελλήνων είναι πολύ υψηλό, και έρχεται σε απόλυτη σύγκρουση με τις δημοσκοπήσεις που παρουσιάζουν τα "παπαγαλάκια". Φαίνεται, ότι το κόμμα του Πάνου Καμμένου, έχοντας αυξητική τάση, κερδίζει την εμπιστοσύνη πολλών ψηφοφόρων.

4. Το ΠΑΣΟΚ, είναι γύρω στο 4% με τάση μείωσης... Τα πράγματα είναι απλά, μία κωλοτούμπα ακόμα (λ.χ., ψήφιση νέων μέτρων), θα το φέρει εκτός Κοινοβουλίου.

5. Η ΔΗΜΑΡ, με κάτω από 3%, και με τάση περαιτέρω μείωσης, μένει οριστικά εκτός Κοινοβουλίου, και ακόμα και η συμπόρευση με το κόμμα του Λοβέρδου, δεν εγγυάται ότι θα συγκεντρώσουν μαζί το απαιτούμενο ποσοστό για την είσοδο στην Βουλή.

6. ΛΑΟΣ, Χριστιανοδημοκράτες, Δημιουργία Ξανά, πολύ μακριά από το 3%, αλλά φαίνεται να κερδίζουν από την πτώση της ΝΔ.

7. Αξιόλογο το 1,8 για ΕΠΑΜ!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου