Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Κάνει ό,τι μπορεί, αλλά...

Φιλότιμες προσπάθειες συνεχίζει να κάνει ο νομάρχης και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Φώτης Αλεξάκος και αυτή την εβδομάδα να κρατήσει το καλό ποσοστό του συνδυασμού Παπατόλια στο νομό Καρδίτσας και τη δεύτερη Κυριακή.
Βλέπει ότι η υπόθεση χάνεται, αλλά ο Φώτης δεν το βάζει κάτω. Προσπαθεί να ανοιχτεί και προς τα αριστερά, πείθοντας αριστερούς ψηφοφόρους με "όπλο" το (πού το ξαναθυμήθηκαν πάλι;) "αντιδεξιό σύνδρομο"!!
Αχ, Φώτη μας, αν το (ξανα)περάσετε στους αριστερούς ψηφοφόρους θα πάνε να ψηφίσουν κατ' ευθείαν τον Αγοραστό!
Αφού, ρε Φώτη, εσεις του ΠΑΣΟΚ καταντήσατε πιο δεξιοί κι από τους νεοδημοκράτες!! Ποιοι αντιδεξιοί είστε ρε Φώτη, αφού δίπλα σας και συνεργάτες σε πολλές περιπτώσεις είναι οι ακροδεξιοί του "Χέρι-χέρη Καρατζαφέρη". Μαζί άλλωστε κατεβαίνετε και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, αλλά και σε πολλούς δήμους...

Αν συγκράτησε ο Αλεξάκος τη μεγάλη κατηφόρα του ΠΑΣΟΚικού περιφερειακού συνδυασμού (για την οποία κυρίως ευθύνονται η πολιτική του ΠΑΣΟΚ και προσωπικά η τακτική και πολιτική πρακτική του Παπατόλια) είναι το ήπιο προφίλ του (έχει περάσει στον κόσμο ως το "καλό παιδί").
Το μεγάλο λάθος του ΠΑΣΟΚ είναι που επέλεξε Παπατόλια και όχι Αλεξάκο. Τώρα θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Αλλά ας πρόσεχαν!!

Την Κυριακή, όπως όλα δείχνουν, εκλέγεται περιφερειάρχης Θεσσαλίας ο Αγοραστός. Όχι ότι θα είναι καλύτερος και ικανότερος, ούτε και οι εκλεγμένοι συνεργάτες του υπερέχουν από εκείνους του Παπατόλια, αλλά σίγουρα ο Αγοραστός θα βρίσκεται πάνω στη γη και δεν θα πετάει στα σύννεφα όπου έχει ανέβει ήδη ο Παπατόλιας...

2 σχόλια:

  1. epeidi o KALLIKRATIS mas exei mperdepsei ligo poly olous,as paroume mia anasa kai as koitaksoume ti egine.....o VOLOS psifise Papatolia...ok..i Larisa psifise Agorasto..ok.. i KARDITSA?????????? i karditsa eixe ena gero xarti..ALEXAKOS!!!! toulaxiston ta noumera..i prospatheia ton 4 xronon.oi kouventes tou kosmou se ayti tin diarkeia ton 4 xronon ayta edeixnan kata tin tapeini mou gnomi...kai?? ti egine?? tsiakos...ti? pos? apo pou ki os pou? giati? ma tha mou peite...poios ALEXAKOS kai poio PASOK..oso afora to deytero yparxei mia vasi, yparxoun polla na pei kaneis...alla o ALEXAKOS..idrose..etrekse..palepse..prospathise..ores ateleiotes douleias kai stratigikis se kairous pou opos kserete an mi ti allo den einai kai oi kalyteroi pou thymosaste..kai to apotelesma??? erxetai tin defteri kyriaki ayto to 12-17 % kai sou leei...ego apofasizo....apo ti mia i (kapa) tis perifereias kai apo tin alli oARISTEROS proin dimarxos me tous deksious symvoulous..kai? denei to glyko...tsoup...tsiakos..na tin xaireste tin ARISTERODEKSIA SAS...THA ERTHOUN KAI XEIROTERA...kai tote..pali tha ftaine oi alloi...kai oxi ESEIS..oi RYTHMISTES TON APOTELESMATON...ANTE KAI KALOUS AGONES...VAGGELI, XRISTO,DIMITRI.YS(sygnomi an egina ligo kakos...tin alli fora perissotero)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ότι ήρθε ένας άγνωστος Τσιάκος από το πουθενά και έγινε αντιπεριφερειάρχης, θα πρέπει να σας προβληματίσει φίλοι του ΠΑΣΟΚ και όχι να προσπαθείτε να ρίξετε το φταίξιμο σε άλλους.
    Οι πολίτες δεν είναι κοπάδι ανόητων όντων για να πάνε εκεί που τους λέει ο "αρχηγός" τους, ο ποιμένας τους...
    Εχουν νου και αποφασίζουν οι πολίτες, αλλά μέχρι να το καταλάβετε θα έχετε ρημάξει τη χώρα.
    Όχι φίλε, δεν έγινες κακός με κανέναν άλλον. Με τους ΠΑΣΟΚους έγινες κακός, με εκείνους τους ΠΑΣΟΚους που αρχίζουν να προβληματίζονται με το κόμμα σας και τους ηγέτες που είχε κατά καιρούς και ιδίως με τον τελευταίο, που ξεπούλησε ότι απέμεινε πλέον σ' αυτή τη ρημαγμένη χώρα...

    Όσο για το ποιος ευθύνεται που έχασε ο Παπατόλιας, ψάξτε λίγο τα νούμερα, τους απόλυτους αριθμούς και θα δείτε από πού ΕΦΥΓΑΝ οι ψήφοι. Τώρα αν δεν σας προβληματίζει το "γιατί έφυγαν τόσες χιλιάδες ψήφοι πρώτης Κυριακής και πού πήγαν", αλλά ψάχνετε να ρίξετε ευθύνες αλλού για το ότι πήρε κεφάλι ο Αγοραστός, ... τι να σας πω; ΔΕΝ παίζεστε με τίποτα. Σας λυπάμαι ειλικρινά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή