Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Η ξεφτίλα του εκδότη μας… (2)

Η ξεφτίλα του ατόμου πάντως δεν σταματάει στο σχόλιό του περί το «ο Τσίπρας χάνει τους συντρόφους του», επειδή πρότεινε τον Αρσένη τον οποίο πολεμούσε ως υπουργό Παιδείας το 1990-91(!!!), όταν ήταν μαθητής!!!!!!!!!!!!!!
Η ξεφτίλα του ατόμου συνεχίζεται και σε άλλο σχόλιό του, πιο κάτω, όταν επιλέγει να δημοσιεύσει τη μία από τις δύο δημοσκοπήσεις που δημοσιοποιήθηκαν την ίδια μέρα: Αυτή που δημοσιεύτηκε στο «Ποντίκι» κι όχι εκείνη που δημοσιεύτηκε στα «Επίκαιρα»!!
Εάν ακόμα αναρωτιέστε «γιατί» αυτή η επιλογή του, η απάντηση είναι απλή:

- Ο εν λόγω «εκδότης όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω» έπρεπε να αποδείξει ότι «μικραίνει η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και... ανεβαίνει το ΠΑΣΟΚ»!!!! (χαχαχαχα facebookικό γέλιο!!)
- Καμιά διαφορά βεβαίως δεν μικραίνει, αφού η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ από τις εκλογές της 6ης Μαϊου, στην πρόθεση ψήφου, είναι πάνω από 5% (φτάνοντας το 22%) ενώ η άνοδος της ΝΔ είναι μικρότερη του 1% (19,5%) και το ΠΑΣΟΚ παραμένει σχεδόν στα ίδια (14%).
- Αν όμως ο καλός μας εκδότης (που αποδεικνύει καθημερινά ότι είναι… «όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω»!) είναι καλά ενημερωμένος (το πιστεύουμε), πάντα ενημερώνει τους αναγνώστες του… επιλεκτικά κατά πώς τον συμφέρει (αυτόν και τα αφεντικά του – για να θυμηθούμε και τα χθεσινά «γκεσέμια» της δημοσιογραφίας του MEGA)… Αν, λοιπόν, ήθελε να ενημερώσει ειλικρινά τους αναγνώστες του λέγοντάς τους την ΑΛΗΘΕΙΑ, θα το έκανε παραθέτοντας και την άλλη δημοσκόπηση στην οποία η πρόθεση ψήφου ήταν: ΣΥΡΙΖΑ 20.3%, ΝΔ 14,2%, ΠΑΣΟΚ10,9%, κ.λπ.
- Αυτά!! Με την (μη ελπίδα για) βεβαιότητα ότι κάποια στιγμή ο «εκδότης όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω» θα αλλάξει το χούι του να λέει ΨΕΜΑΤΑ στους αναγνώστες του… Την καλημέρα μας!! 

 ΥΓ.
Μετά το στημένο γκάλοπ που έβγαλε απόψε o Alpha, και δείχνει πρώτο κόμμα τη ΝΔ, θα διακινδυνεύσουμε μια πρόβλεψη: Ο αγαπητός εκδότης της Καρδίτσας, ακολουθώντας το μότο της ζωής του "όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω", στο αυριανό φύλλο της εφημερίδας του θα σχολιάζει γεμάτος (τσάμπα) χαρά τη δημοσκόπηση, ίσως και στο πρωτοσέλιδο!!!
* Και περί της εταιρίας που διενήργησε αυτή τη δημοσκόπηση (marc) να θυμίσουμε ότι στην τελευταία της δημοσκόπηση πριν τις εκλογές της 6ης Μαη, έδινε: 

- Νέα Δημοκρατία 22,3%, ΠΑΣΟΚ 17,8%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 9,9%, ΣΥΡΙΖΑ 9,8%, κ.λπ.
Όπως βλέπετε... έπεσε εντελώς μέσα!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου