Τρίτη 15 Μαΐου 2012

To πρόγραμμα των πρώτων 100 ημερών της κυβέρνησης της Αριστεράς

Η δημοσκοπική εκτίναξη του ΣΥΡΙΖΑ έχει θορυβήσει ακόμα και την ίδια την Κουμουνδούρου. Η εντεινόμενη πίεση προς τα στελέχη του χώρου είχε ως αποτέλεσμα την εκπόνηση του προγράμματος των πρώτων 100 ημερών, τμήματα του οποίου έχουν ήδη διαρρεύσει στις εφημερίδες και τους έγκυρους δικτυακούς τόπους (troktiko κ.λπ.).
Το Red Notebook εξασφάλισε και σας παρουσιάζει ολόκληρο το πρόγραμμα των εκατό ημερών.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Μονομερής καταγγελία του χρέους. Μέχρι να μας πετάξουν έξω απ’ το ευρώ, το κρατάμε. Μετά θεσπίζουμε νέο νόμισμα, την ευρωδραχμή, και διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.
Φορολογία 25%-30% των καταθέσεων άνω των 15.000 ευρώ για δημόσιες επενδύσεις. Ανοιχτό το ενδεχόμενο επέκτασης του μέτρου και στις καταθέσεις των 10.000 ευρώ.
Ένταξη της εκκλησιαστικής περιουσίας στο Νέο Κτηματολόγιο και δήμευσή της, σε ποσοστό 45,2% (τις επόμενες 100 μέρες βλέπουμε).

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Φιλοξενία αστέγων σε σπίτια άνω των 65 τ.μ. Αν ο ιδιοκτήτης ροχαλίζει, ο φιλοξενούμενος μπορεί να τον καταγγείλει στην αστυνομία για διατάραξη κοινής ησυχίας και να προσβάλει το ιδιοκτησιακό καθεστώς του σπιτιού.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
1.500.000 νέες προσλήψεις στο Δημόσιο για την κάλυψη πάγιων και διαρκών αναγκών.
Υποχρεωτικά σεμινάρια εκμάθησης αλβανικών και ουρντού για όλους τους δημόσιους υπαλλήλους (όταν λέμε όλους, εννοούμε όλους).

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αναγνώριση της Δημοκρατίας της Μακεδονίας ως «Μακεδονία σκέτο».
Aναγνώριση, επιτέλους, της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου, άνευ όρων και προϋποθέσεων.
Ελληνορωσική προσέγγιση, στο πλαίσιο των θέσεων που έχουν διατυπωθεί από έγκυρους διεθνείς αναλυτές (ΟΑΚΚΕ κλπ.).

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Άνοιγμα των συνόρων και πρόσκληση 1.500.000 λαθρομεταναστών, αποκλειστικά για την τόνωση της αγοράς στο κέντρο της Αθήνας.
Αναθεώρηση του κώδικα ιθαγένειας - Πολιτογράφηση στα 2,5 χρόνια παραμονής.
Διορισμός μεταναστών στο Δημόσιο σε αναλογία 1 προς 2.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Μετονομασία του Υπουργείου σε «Υπουργείο Προστασίας του Ανθρώπου και του Πολίτη» και διορισμός υπουργού με ροτέισον από τις τάξεις των συνιστωσών (συγκεκριμένων συνιστωσών).
Κατάργηση του νόμου για την κουκούλα, για προφανείς λόγους.
Κήρυξη εκτός νόμου της Χρυσής Αυγής. Κλείνουμε το Μιχαλολιάκο με τον Κασιδιάρη στον 6ο της Κουμουνδούρου και τους υποχρεώνουμε να βλέπουν 8 ώρες τη μέρα ταινίες lgtb κινηματογράφου και το Αmerican History Χ. Ειδικά για τον Καιάδα, τα μέτρα περιλαμβάνουν και υποχρεωτική ακρόαση Γιάννη Κότσιρα επί δίωρο (το Πάσχα θ΄ ακούει την Ακολουθία της Μεγάλης Εβδομάδας, σε εκτέλεση Σαντιγκάι).
Απαγόρευση πώλησης ρεσώ σε μέλη και φίλους της Δημοκρατικής Αριστεράς.
 
ΠΑΙΔΕΙΑ
Υπαγωγή των ιδιωτικών σχολείων στο Δημόσιο, με πλήρη κοινωνικό έλεγχο.
Θέσπιση μαθήματος σεξουαλικής αγωγής από την Α’ Γυμνασίου. Το μάθημα θα περνιέται με υποχρεωτική πρακτική άσκηση στη Β’ Λυκείου.
Θέσπιση μαθήματος Βοτανικής ως υποχρεωτικού (λεπτομέρειες όσον αφορά το περιεχόμενο της διδασκαλίας σε ειδική εγκύκλιο).
Ανάθεση όλων ανεξαιρέτως των εγχειριδίων Ιστορίας στην επιστημονική ομάδα της Μαρίας Ρεπούση.

ΜΜΕ
Επίταξη του ΣΚΑΪ (ραδιόφωνο και τηλεόραση). 
Καθημερινή έναρξη προγράμματος με τη «Διεθνή» και εκφώνηση δελτίου ειδήσεων από τον Πάνο Σκουρλέτη.
Μετονομασία της Athens’ Voice σε Koumoundourou-Valtetsiou’s Voice, με διαφημίσεις αποκλειστικά από μαγαζιά των Εξαρχείων.
Τετράωρη εκπομπή του Αλέξη Τσίπρα σε πανεθνικό δίκτυο, με τίτλο «Γεια σου Πρόεδρε!». Μετά το τέλος της εκπομπής, ο Τσίπρας θα φιλοξενείται στο δελτίο του Mega για το σχολιασμό των προηγηθέντων (post-game show).
Μόνιμες στήλες τροτσκιστών και μαοϊκών στο Βήμα.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Μείωση του συντελεστή δόμησης στο 1.2.Απαγόρευση δόμησης σε ακτίνα τριών χιλιομέτρων από έκταση πρασίνου.
Ένταξη ολόκληρου του Λεκανοπεδίου στη ζώνη ΝΑTURA.
Υποχρεωτική διοργάνωση διαδηλώσεων των 100 ατόμων στις λεωφόρους Κηφισίας και Κατεχάκη, για την αντιμετώπιση α) του ελλείμματος δημοκρατίας και β) του κυκλοφοριακού.

Σημείωση Ντάβανου:
Οι συνεχόμενες επιθέσεις στο ΣΥΡΙΖΑ θαρρώ ότι έπρεπε (ήταν απόλυτη ανάγκη) να αντιμετωπιστούν με χιούμορ και μόνο!!Αν ακόμα δεν καταλάβατε ότι πρόκειται για ένα ειρωνικό κείμενο απάντηση σ' αυτούς που βρίζουν το ΣΥΡΙΖΑ 24 ώρες το 24ωρο, την ώρα που τον καλούν να συμμετέχει στην κυβέρνησή τους!! (Γα να ξανα-ματα-σώσουμε την Ελλάδα ρε γαμώτο!!)
Και αν δεν μας πιστεύετε και νομίζετε πως τα παραπάνω θα εφαρμόσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις 100 πρώτες μέρες της κυβέρνησής του (!!!) ιδού και η Σημείωση, του ...υπευθύνου
Σημείωση: Όποιος/α έφτασε μέχρι εδώ την ανάγνωση και ακόμα δεν κατάλαβε ότι πρόκειται περί καλαμπουρίου, παρακαλείται στο εξής να επισκέπτεται μόνο το σάιτ της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου