Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

"Ο πραγματικός σκοπός που αποκρύβεται"

Σχόλιο - απάντηση στο άρθρο του Παύλου Σιούφα
Ακούγεται ότι η λίστα των υποψηφίων της ΝΔ στην Καρδίτσα θα είναι διαφορετική από αυτήν της σειράς της σταυροδοσίας των ψηφοφόρων στις 6 Μαϊου… Μήπως οι εφοπλιστές μαγειρεύουν και πάλι με τον Σαμαρά να «φάνε» και την Ασημίνα που είναι 2η, για να βάλουν τον εκλεκτό τους –που τον θέλουν και… υπουργό, μη χέσω!- και δικηγόρο τους Παύλο Σιούφα;; (Όπως ακριβώς «έφαγαν» και τον Νίκο Παππά, που οι δημοσκοπήσεις του έδιναν τη δεύτερη θέση…)

Πήρε άραγε το ΟΚ ο Σιούφας από τη Συγγρού για εκλόγιμη θέση (που δεν είναι φυσικά η 4η στην οποία τον κατάταξε ο λαός), γι’ αυτό επέδραμε, μετά από ημερών σιωπή, και μάλιστα ακολουθώντας κατά γράμμα την τακτική Μιχελάκη-Σαμαρά;;; 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρός του και τα στελέχη του καθώς και το κόμμα ΑΝΕΛ του γραφικού Καμμένου, ανήκουν στις δυνάμεις εκείνες που θέλουν να οδηγήσουν την χώρα εκτός του Ευρώ», γράφει σε άρθρο του στον τοπικό Τύπο ο δικηγόρος των εφοπλιστών.
Είναι γραφικός ο Καμμένος και δεν είναι γελοίος ο ίδιος ο κ. Σιούφας όταν με ΨΕΜΑΤΑ προσπαθεί να πείσει τον κόσμο για τις δικές του "καλές προθέσεις";;

Αλλά δεν σταματάει εκεί το «διεισδυτικό μυαλό» του κυρίου: «Το απαράδεκτο όμως είναι, ότι κρύβουν από τον λαό τον σκοπό τους αυτόν, που είναι να φέρουν στην Ελλάδα τη δραχμή»!!!!! 


Έλεος!! Επειδή ο Παύλος Σιούφας (και το σινάφι του εκεί στη Συγγρού), έχει διεστραμμένο νου και κρυφούς σκοπούς, σημαίνει ότι το ίδιο συμβαίνει και με τους άλλους;; Και τι είναι ο κ. Σιούφας;; Η πυθία ή η φλυτζανού της γειτονιάς που βλέπει "κρυφούς σκοπούς" στις προθέσεις των κομμάτων;;; ΝΤΡΟΠΗ του (τουλάχιστον!)


** Αλλά έχει και συνέχεια η γελοιότητα:
Για να πείσει το [βλακώδες;; γιατί μόνο τέτοιο μπορεί να είναι το κοινό στο οποίο απευθύνεται με τόσα ΨΕΜΑΤΑ και ελπίζει να το πείσει!] κοινό του, ο κ. Σιούφας, αναφέρει στο άρθρο του την αφίσα που είχε βγάλει η ΚΟΕ πριν από χρόνια (2008;;) και η ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ την έφεραν στην ...επικαιρότητα!!! Ήταν μια αφίσα που έλεγε «έξω από την Ευρώπη»!!! 
Δεν έκανε τον κόπο (ή ΣΚΟΠΙΜΩΣ ως αλήτης κι ανήθικος πολιτικά - δεν θα θέλαμε να το πιστέψουμε!) να διαβάσει τήν προ ημερών ανακοίνωση της ΚΟΕ ότι δεν την αντιπροσωπεύει η αφίσα και το σύνθημα;;; Με ψέματα και παραπληροφόρηση ο δικηγόρος των εφοπλιστών προσπαθεί να πλήξει τον ΣΥΡΙΖΑ, θεωρώντας προφανώς τον κόσμο «πρόβατα» και… «βόδια» όπως έλεγε κάποτε παλιός πολιτικός της Καρδίτσας (από… τζάκι!) 

Αλλά συνεχίζει:
«Τα ίδια άκουσα στην τηλεόραση και από τον κ. Λαφαζάνη στέλεχος και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ…» (ότι δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να βγάλει τη χώρα από την Ε.Ε. και το ευρώ!!!). Μη μου πει ο κ. Σιούφας ότι δεν είναι ψεύτης, γιατί θα του ζητήσω να δημοσιοποιήσει το συγκεκριμένο βίντεο (…αρκεί να μη  είναι κι αυτό του 2008!!!). Δόξα τω θεώ, κυκλοφορούν ευρέως στο διαδίκτυο όλες οι δηλώσεις, κ.λπ. Όλων!! Ας μας στείλει αυτή με τον Λαφαζάνη, για να μας πείσει! Εμείς θα τη δημοσιεύσουμε!! (...και θα του ζητήσουμε και συγνώμη).


** Δεν αναφερθήκαμε καν στην τρομοκρατία που ασκεί, μέσω του άρθρου του, στο εκλογικό σώμα της Καρδίτσας και ευρύτερα, ο δικηγόρος των εφοπλιστών Παύλος Σιούφας (και αποτυχών πολιτευτής του νομού), σε πλήρη συνεννόηση με τη Συγγρού και τα άλλα κόμματα του μνημονίου και των κάθετων μέτρων κατά της ελληνικής κοινωνίας… Δεν αξίζει τον κόπο! Όσο προσπαθούν να τρομοκρατήσουν το λαό, τόσο ο λαός πεισμώνει!!! 


ΤΕΛΙΚΑ:
Ποιος είναι «ο πραγματικός σκοπός που αποκρύβεται» πίσω από το (ομότιτλο) άρθρο του κ. Παύλου Σιούφα;;
Μα, να πληγεί η αξιοπιστία των όσων λέει ο ΣΥΡΙΖΑ κυρίως (και ο Καμμένος επίσης) για να συνεχίσουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να λυμαίνονται τον ιδρώτα του ελληνικού λαού, τον οποίο κατάντησαν φτωχό και πεινασμένο…

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του και ας αποφασίσει τι θα ψηφίσει στις 17 Ιούνη. Ας αποφασίσει λοιπόν ο λαός αν θέλει να συνεχίσει να ζει στα αδιέξοδα του μνημονίου ή να αλλάξει την πορεία της χώρας για ένα καλύτερο μέλλον, δικό τους και των παιδιών τους…  

Ας αποφασίσει ο λαός της Καρδίτσας αν θέλει βουλευτές ψεύτες και συκοφάντες, που σκοπό έχουν να τον παραπλανούν για δικό τους όφελος εις βάρος της κοινωνίας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου