Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Οι δηλώσεις της Αλέκας... (νο 1)

Η πρώτη δήλωση της Αλέκας Παπαρήγα, την Πέμπτη το απόγευμα. Μετά από αυτή τη δήλωση και την ανακοίνωση του θανάτου του οικοδόμου, συντεταγμένα το μπλοκ του ΠΑΜΕ αποχώρησε προς την Ομόνοια...
* Η προσχεδιασμένη δολοφονική επίθεση εναντίον του ΠΑΜΕ απέτυχε, όπως θα αποτύχουν κι όποιες άλλες προσπάθειες γίνουν από εδώ κι εμπρός, είπε η Αλέκα.
- Αλέκα μας, θέλω και εγώ να ανακράξω ένα...
ΜΠΡΑΒΟ, ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ!!!
 Αλέκα μας, μήπως πήρες είδηση ποιος έχασε;;; Οι "κουκουλοφόροι" έχασαν Αλέκα μας ή οι εργαζόμενοι με ό,τι συνέβη; Οι εργαζόμενοι και το λαϊκό κίνημα για το οποίο κόπτεστε έχασαν, Αλέκα μας, αλλά πού να το καταλάβεις εσύ!!


* Κατήγγειλε το ρ/σ "Κόκκινο" η Παπαρήγα, επειδή είπε ότι "η πλατεία δεν είναι ιδιοκτησία του ΠΑΜΕ". Και αυτό η γ.γ. του ΚΚΕ το ερμηνεύει ότι ο ραδιοφωνικός σταθμός (άρα και ο ΣΥΡΙΖΑ!!!) "χειροκρότησε την επίθεση των κουκουλοφόρων"!!!!!!

-Βρε Αλέκα μας, τι μ@λ@κίες τσαμπουνάς; Θα σε πάρουν με τις πέτρες (όχι για να σε χτυπήσουν αλλά για να σου κάνουν καζούρα!)... Τι λογική είναι αυτή; Απ' την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα, Αλέκα μας!!
Και δεν μας λες Αλέκα μας: Τελικά, είναι ιδιοκτησία του ΠΑΜΕ η πλατεία Συντάγματος; Αχ, το'χασες Αλέκα μας, δεν πας καλά... Δε μου λες, την πλατεία από τον Περισσό τη φέρατε ή την έφερες εσύ από το σπίτι σου; (Έλα μ..νί στον τόπο σου και δώδεκα Αποστόλοι ...τι ακούν τ' αυτιά μου!!)
Και τι συνειρμός είναι αυτός, Αλέκα μας, να βγάζεις το συμπέρασμα ότι το "Κόκκινο" χειροκρότησε την επίθεση των κουκουλοφόρων; Εγώ πάντως, προσωπικά, Αλέκα μου, σε καταλαβαίνω! Δεν ήξερες πώς να χτυπήσεις το ΣΥΡΙΖΑ (αυτός σε πονάει Αλέκα μου...) και είπες να το κάνεις μέσω... του ραδιοφωνικού σταθμού του! Αχ αχ αχ πώς ξεμασκαρεύεσαι Αλέκα μου... Πώς ξεβάφεις έτσι;!!


* "Όσοι φοβούνται την ταξική πάλη νομίζουν ότι μπορούν να την καταστείλουν..."
- Εσείς Αλέκα μας τι ακριβώς προσπαθείτε να καταστείλετε με τη δράση σας;; Τι ακριβώς φοβάστε εσείς;
Τελικά "η ταξική πάλη είναι ώριμη να οξυνθεί στην Ελλάδα"; Γιατί... "όταν εξύνεται η ταξική πάλη υπάρχουν αυτά τα μέσα";;!! (ωρέ, τι θέλει να μας πει η ...ποιήτρια και δεν τα καταφέρνει;)

* "Όσο πιο μαζικό είναι το κίνημα, τόσο λιγότερη θα είναι η τρομοκρατία κι η προβοκάτσια", είπε η Αλέκα. Σωστότατο!!!
- Γι' αυτό, Αλέκα μας, προσπαθείτε να απομαζικοποιήσετε το κίνημα με όλα αυτά τα μέσα που χρησιμοποιείτε; Γιατί, τι άλλο πετύχατε την Πέμπτη Αλέκα μας, από το να στείλετε κι άλλους στο σπίτι τους από φόβο και τρόμο;
Ξέρω ξέρω!! Δεν φταίτε εσείς αλλά οι "κουκουλοφόροι"!
Ναι θα συμφωνήσω Αλέκα μας: Φταίνε αυτοί οι κρανοφόροι με τα ρόπαλα και τις κόκκινες σημαίες!!!

*  Στα τελευταία λεπτά της δήλωσης: "...μιλάμε για κουκουλοφόρους, αυτοί είναι αν δεν κάνω λάθος που επιτέθηκαν..." (δεν είναι σίγουρη η Αλέκα;) "... είδατε κανένα από το ΠΑΜΕ να έχει κουκούλα" (όχι Αλέκα, μόνο κράνη!!), "η κουκούλα σημαίνει άλλο πράγμα... για μερικούς κουκούλα είναι η επανάσταση. Για μας η επανάσταση είναι κάτι πιο ουσιαστικό απ' τις κουκούλες" (ναι, ναι, βεβαίως... κράνη και ρόπαλα με το κόκκινο πανί!)

* Καληνύχτα Αλέκα μας, και όνειρα γλυκά!
Και ελπίζουμε αυτό το έρμο το εργατικό και λαϊκό κίνημα -που το έχετε κάνει σαν ξεσκισμένη κιλότα- να μπορέσει να σας δώσει ένα μάθημα, που τόσο σας χρειάζεται...

4 σχόλια:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=Td1nOjqm3L4&feature=player_embedded
    Ορίστε τι έγινε και ποιος επιτέθηκε ασφαλίτη νταβανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1. Η Ασφάλεια φίλε μου, δεν θα έβγαζε στη φόρα ομάδες που τη στηρίζουν ή παίζουν (ηθελημένα ή όχι) το παιχνίδι της... Ε, τι λες???
    Άρα ψάξε αλλού για ασφαλίτες.

    2. Αυτός που ανάρτησε το βίντεο που μου προτείνεις να δω, έγραφε:
    "Η αρχή των επεισοδίων στις 20/10/2011 με το ΠΑΜΕ να αρνείται τη διέλευση προς τη Βουλή των υπολοιπων διαδηλωτών και των μπλοκς".
    Το ίδιο γράφω κι εγώ στην ανάρτηση του ίδιου βίντεο:
    http://davanos-gr.blogspot.com/2011/10/blog-post_6446.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο το ίδιο σάπιο "στόμα", βγαίνουν όλα τα σκουλήκια. Φασιστικά και δήθεν επαναστατικά. Ντάβανε να χαίρεσαι το αντιδραστικό σου ιστολόγιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πρόσωπο του Σταλινισμού φίλε "8.55", δεν είναι εύκολο να το κρύψεις...
    Να είσαι καλά για το δημοκρατικό (και κομμουνιστικό σου;) ενδιαφέρον, αλλά ο Στάλιν που φοράς στο μυαλό φαίνεται!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή