Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Τρομοκρατούν για "επιστροφή στη δραχμή" για να καλύψουν ντόπιους και ξένους κερδοσκόπους

Αυτοί που έχουν δανείσει την Ελλάδα από το 2007 έχουν κερδοσκοπήσει!! Γι' αυτό, για να μην χάσουν τα λεφτά τα οποίο θησαύρισαν αυτά τα χρόνια, κάνουν παιχνίδια με το ευρώ και τρομοκρατούν τον κόσμο, τους Έλληνες, ότι ΔΕΝ πρέπει να επιστρέψουμε στη δραχμή!!
Στο βίντεο ομιλεί ο οικονομολόγος κ. Γιώργος Αδαλής.
Η συνέντευξη δόθηκε στις 13 Μαϊου του 2010
κι αυτό έχει τη σημασία του!!!
 
Η Ελλάδα έχει πλέον τεθεί υπό ξένο έλεγχο. Οι ανίκανοι και
προδότες πολιτικοί έχουν παραβεί κάθε συνταγματική επιταγή και υπακούοντας στις εντολές των ξένων αφεντικών τους έχουν ξεκινήσει την προσπάθεια εξαθλίωσης του λαού με σκοπό να ξεπουλήσουν στους ξένους τα πλούσιες πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας. Αφού τις κρατούσαν κρυφές για τόσα χρόνια, τώρα έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία παράδοσής τους στα αφεντικά τους, μετατρέποντας τη χώρα σε ένα ελεγχόμενο προτεκτοράτο. Έχουμε υποχρέωση να προστατεύσουμε τη χώρα από αυτά τα αρπακτικά!

Η δήλωση έγινε στις 13 Μαϊου 2010 στον τηλεοπτικό σταθμό "Αρχιπέλαγος", ο οποίος "μετά από αίτημά του στο YouTube, επικαλέστηκε λόγους “πνευματικών δικαιωμάτων” και το βίντεο «κατέβηκε» από το διαδίκτυο"! Το βίντεο ανέβηκε και πάλι στις 3 Νοε 2011, από άλλο χρήση του youtube. Περισσότερα γι' αυτό το θέμα ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ.

Στην ιστοσελίδα aegeantimes.gr σημειώνεται: 


"Από την πλευρά μας, καταλαβαίνουμε την δύσκολη θέση στην οποία είχε βρεθεί το συγκεκριμένο κανάλι, διότι, όπως αποκαλύπτουμε σήμερα, το ΕΣΡ (Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης) είχε αποστείλει τότε ένα ΦΕΤΒΑ (μουσουλμανική διαταγή) με το οποίο καλούσε τους διευθυντές των καναλιών να μην λένε πολλά για επιστροφή στη δραχμή, γεγονός που είχε χαρακτηριστεί από όλους, ως ωμή παρέμβαση στην δημοσιογραφία και στην ελεύθερη σκέψη!

Σύμφωνα με τον ίδιο τον κ. Αδαλή, πρόκειται για ένα βίντεο διάρκειας 45 λεπτών, και ο λόγος για τον οποίο τον είχαν προσκαλέσει ήταν απλός!

Από τις 12 Απριλίου 2010 που είχε αποκαλύψει με σιγουριά για το πρώτο δάνειο που υπέγραψε η Ελλάδα, την μέρα εκείνη είχε γίνει επίσημα παραδεκτό από την Κυβέρνηση.

Στο σημείο που μιλά για 12.000% αποδόσεις των δανειστών, αναφέρεται προηγουμένως στους «στοιχηματίες» και τους διεθνείς τζογαδόρους, υπονοώντας σαφώς τους κατόχους CDS (ασφάλιστρα κινδύνου) και όχι στους κατόχους ομολόγων! Αυτό όμως δεν φαίνεται από το μοντάζ του βίντεο, που είναι σαφώς μικρότερης διάρκειας! Η απόδοση του 12.000% αφορά σε όσους είχαν αγοράσει Ελληνικά ασφάλιστρα κινδύνου το 2007 (που είχε αρχίσει να φαίνεται η κρίση), δηλαδή CDS και η απόδοσή τους μέχρι τον Μάιο του 2010 ήταν 12.000%. Φαντάζεται εύκολα λοιπόν ο καθένας, ότι σήμερα η απόδοσή τους θα είναι ακόμη μεγαλύτερη για τους κατόχους των εν λόγω CDS.

Ίσως ήταν ο πρώτος άνθρωπος στην Ελλάδα που είχε διατυπώσει την άποψη, να προσέξει η χώρα, τους Έλληνες κατόχους CDS και ομολόγων , διότι κάποιοι από αυτούς, αν γνωρίζουν τις εξελίξεις θα κερδοσκοπήσουν ανεξέλεγκτα εναντίον της χώρας μας!

Τότε βέβαια οι όροι CDS κτλ δεν ήταν ευρέως γνωστοί στην Ελλάδα και με πολύ απλά λόγια, ο οικονομολόγος κ. Αδαλής, πέρασε το μήνυμα στη χώρα, ότι κάποιοι εντός των τειχών, παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια για τη χώρα!
"


Τελικά, όλα γίνονται για να μην χάσουν τα κέρδη τους οι κερδοσκόποι???
Τα μέτρα που εξαθλίωσαν τη χώρα και θα "γονατίσουν" στην κυριολεξία τους Έλληνες, γίνονται για να κερδίσουν κι άλλα οι ντόπιοι και ξένοι κερδοσκόποι???
Η τρομοκρατία περί επιστροφής στη δραχμή, γίνεται για να προστατευτούν οι ντόπιοι και ξένοι κερδοσκόποι???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου