Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Καρατζαφέρης: Φοβάμαι ότι η Αριστερά θα είναι πρώτο κόμμα

Καλά κάνει και φοβάται ο φασιστο-χέρης!
Το θέμα είναι: 
η Αριστερά τον άκουσε; 
Ε, Αλέκα;;;
Στα φιλόξενα παράθυρα του mega βγήκε τη Δευτέρα το βράδυ ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, γνωστός κι ως μέγας κωλοτούμπας, και είπε ότι «φοβάται» ότι η Ελλάδα θα αποκτήσει αριστερή κυβέρνηση!
Και δεν αναρωτιέται ο (πολιτικά) αφελής, λαϊκιστής και κινδυνολόγος Καρατζαφέρης, εάν και  πόσο φοβούνται οι πολίτες που τον ακούν να λέει αυτά που λέει κατά καιρούς, ή που τον βλέπουν χέρι χέρι με
το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση;
Σύμφωνα με τον Καρατζαφέρη πρέπει η τρόικα να «βάλει νερό στο κρασί της» και να μην επιμείνει στις γραπτές εγγυήσεις, γιατί τότε η Αριστερά θα γίνει κυβέρνηση και η Ελλάδα «Κούβα της Μεσογείου».
Από το kentrinews.gr 

Σ.Σ. Έχει καταθέσει κι άλλη φορά αυτούς τους φόβους του ο αρχηγός του ΛάΟΣ! Τις μέρες που έψαχναν να βρουν πρωθυπουργό, είχε πλησιάζει τον ΓΑΠ και του είπε να φέρει την απλή αναλογική, γιατί ο "μικρός" (Τσίπρας) θα ενώσει την Αριστερά, θα βγει πρώτο κόμμα και θα πάρει και τις 50 έδρες μπόνους και θα γίνει κυβέρνηση!!!
Δίκιο έχει κι ανησυχεί ο εκ των πρωθυπουργών της χώρας (ο ..."σκιώδης" του ΛάΟΣ) ελέω ΠΑΣΟΚ.
Το θέμα είναι ότι δεν τον ακούει η Αριστερά. Τι λες εσύ Αλέκα μας;;

1 σχόλιο:

  1. Ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται... και ο συνασπισμος την εξουσια.
    Πρώτα απ' όλα ο νόμος λέει ότι το δωράκι των 50 εδρών δεν αφορά συνασπισμούς κομμάτων. Οπότε μόνο που ακούγεται όλο και πιο πολύ στα "καλοπροαίρετα" ΜΜΕ για την ενωμένη αριστερά στις εκλογές και κανένας δεν το έχει θέσει ως ζήτημα σου δημιουργεί προβληματισμούς.
    Ο ΣΥΝ πρέπει να απαντήσει πρώτα σε άλλα ζητήματα, όπως το ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ, τον Ευρωμονόδρομο που μας έφερε όλα αυτά τα καλά,κλπ... Άσε που πασχίζει για την κοινωνική συνοχή σύμφωνα με τον Τσιπρ. Το ΚΚΕ νερό στο κρασί του δεν βάζει πάρτε το χαμπάρι! Οι αστοί το φοβούνται και προσπαθούν να το βάλουν στο τσεπάκι τους. Μάταιος κόπος. Δεν πειράζει υπάρχει το ανάχωμα ο Συν όπως και στο παρελθόν θα δώσει χέρι βοηθείας στο σύστημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή