Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Οι Σημιτικοί στηρίζουν ανοικτά Κουβέλη

Αισιοδοξία επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στο κόμμα του Κουβέλη, την ΔΗΜΑΡ. Όχι τόσο από τα στημένα γκάλοπ του Έθνους και του ΔΟΛ, που του ανεβάζουν τα ποσοστά σε ιλιγγιώδη ύψη για τις πραγματικές δυνάμεις του, όσο ότι και τα πραγματικά γκάλοπ δίνουν στη ΔΗΜΑΡ, από το καλοκαίρι ακόμα, ποσοστά κοντά ή και λίγο πάνω από 4%, που σημαίνει ότι έχει καβατζάρει την είσοδό της στη Βουλή.
Τελευταία παρατηρείται και μια μετακίνηση στελεχών προς τον Κουβέλη, που δεν φέρουν όλοι τους καλή «προίκα».
Επίσης, πρώην στελέχη του εκσυγχρονιστικού χώρου είναι τακτικοί συνομιλητές του Κουβέλη. Για παράδειγμα ο Νίκος Μπίστης, αλλά και ο πρώην υφυπουργός Περιβάλλοντος Ηλίας Ευθυμιόπουλος φαίνεται να συστρατεύονται με τις δυνάμεις της ΔΗΜΑΡ.
Χαρακτηριστική είναι και η κρίση του Γιώργου Πανταγιά, πρώην συνεργάτη του Κώστα Σημίτη, ο οποίος σε πρόσφατο σχόλιό του τόνισε: «Ο κ. Κουβέλης ενσαρκώνει τη δύναμη της μετριοπάθειας, συνδυάζοντας αρμονικά το μύθο της αριστεράς με τον πολιτικό ορθολογισμό».
Κι ενώ έρχονται οι Σημιτικοί (αν και όταν έρθουν…) ήδη απομακρύνονται κάποια στελέχη που ακολούθησαν τον Κουβέλη κατά την περσινή έξοδό του από τον ΣΥΝ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου