Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Ο Πάγκαλος και η σάτιρα...

Το επίμαχο πρωτοσέλιδο 
της εφημερίδας του Αιμίλιου 
Λιάτσου "Παρασκευή +13"
Στην συνέντευξή του την Πέμπτη στο Πρωινό MEGA, ο Πάγκαλος (εκτός που τα έβαλε με τον... τσόγλανο Τσίπρα!!!) αναφέρθηκε και στη δικαστική του διαμάχη με την εφημερίδα Παρασκευή και 13, στην οποία έκανε αγωγή και ζητά 2 εκατ. ευρώ για ένα πρωτοσέλιδο, που τον εμφάνιζε με κεφάλι γουρουνιού.
(σ.σ. Δηλαδή, πώς θα πρέπει να τον σατιρίζουμε τον σαπιοκοιλιά, σαν κοτούλα αλανιάρα;)

«Εδώ και δυο χρόνια ο Τύπος έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο», είπε ο Πάγκαλος...
(σ.σ. Ας του θυμίσει κάποιος ποιος πραγματικά έχει ξεφύγει τις τελευταίες δυο... δεκαετίες!).

Τον ενόχλησε λέει, το γεγονός πως την εφημερίδα είδε η μικρή του κόρη, που έβαλε τα κλάματα και τον ρώτησε «γιατί μπαμπά σε έχουν κάνει σαν γουρούνι;».
(σ.σ. Ε, ας μαθαίνει από τώρα το κοριτσάκι ποιανού παιδί είναι. Αν το μάθει ξαφνικά σε μεγαλύτερη ηλικία θα πάθει ανίατο σοκ!!)

«Δεν τους άρεσε η μια ή άλλη άποψή μου. Αυτό το δικαίωμα δεν το έχει ο κύριος που το έκανε. Θα ασκήσω τα δικαιώματά μου και αν το δικαστήριο κρίνει πως αυτό είναι δικαίωμά του, τότε θα υποταχθώ στην κρίση του», συνέχισε ο χοντρομπαλάς.
(Σ.Σ. Μην τον πιστεύετε! Πρώτον ο εγγονός του δικτάτορα πάλι και πάντα ψέματα λέει, γνωρίζει καλά από θεατρινισμούς. Δεύτερον (για να γελάσουμε και λίγο) έχει ανάγκη τα 2 εκ. ευρώ, για να μην αναγκαστεί να πουλήσει ακίνητο -κατά δήλωσή του- για να πληρώσει τα χαράτσια της κυβέρνησής του!!!)

Επίσης, αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που τον έφεραν να έχει διαμείνει σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο της Βενετίας. «Ήταν όλα ψέμματα. Δεν έμενα σε αυτό το ξενοδοχείο και δεν είχα καμία σχέση με αυτό. Είχα μείνει σε πολύ φθηνό ξενοδοχείο», είπε.
(σ.σ. Έλα, δεν το πιστεύω! Πάλι σε κακολόγησαν;... οι ψεύτες!)

Ο Πάγκαλος όμως έκανε και τηλεοπτική... Αντίσταση για τους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα:
«Πρέπει να αντισταθούμε στις μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα» είπε. Οι δανειστές έρχονται την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα με το... ψαλίδι στο χέρι, για να "κουρέψουν" και τους μισθούς των ιδιωτικών υπαλλήλων, είπε ο αντιπρόεδρος... Και επειδή μόλις διαβάσαμε δήλωση του συναγωνιστή του κ. Καρατζαφέρη "Η τρόικα δεν ζήτησε μειώσεις μισθών και συντάξεων", αρχίσαμε να προβληματιζόμαστε και να απορούμε:
- Θα αποκτήσουν ενιαία φωνή εκεί μέσα στην σοσιαληστρική-νεοφιλελεύθερο-χουντική κυβέρνηση; Ποιος λέει αλήθεια; Ο πορδοΠάγκαλος που θυμήθηκε, 2,5 χρόνια μετά, να κάνει... αντίσταση στην τρόικα; Ή ο αρχηγός της ακροδεξιάς, που είδε τα ποσοστά του να πέφτουν και μας λέει και μια αλήθεια, μπας και πάρει κάνα πόντο στις δημοσκοπήσεις;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου