Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

''Άλλαξαν τα φώτα'' στους πολιτικούς

Όταν ένας (με την ανοχή του, έστω) πολιτικός, πόσο μάλλον ένας Πρόεδρος Δημοκρατίας, πουλάει την πατρίδα του, είναι προδότης.
Ερώτηση: Αν οι πολίτες αυτής της πατρίδας τον αποκαλέσουν "προδότη", τον βρίζουν; Πιστεύουμε πως όχι!! Μήπως τον βρίζουν ζητώντας τον να παραιτηθεί; Ασφαλώς και όχι!!
Κι όμως, συνελήφθησαν χθες στη Χαλκίδα πολίτες επειδή
διαμαρτυρήθηκαν φωνάζοντας στον Παπούλια να παραιτηθεί!
Δείτε άλλο ένα ΒΙΝΤΕΟ, από τον Alpha.


ΥΓ.1
Αφού κύριε Γκιουλέκα "απέτυχε παταγωδώς" η πολιτική των 2,5 χρόνων, γιατί συμμετεέχετε και στηρίζετε ακόμα την κυβέρνηση Παπαδήμου;; (Πρόσεξε μόνο μην ξιμισκλιαστείς πατώντας σε δυο βάρκες, κι εσύ και τα άλλα τομάρια της ΝΔ).

ΥΓ.2
Αφού "αγαθιάρη" Κολοκοτρώνη (καμιά σχέση με τον ήρωα), "ο λαός δεν αντέχει άλλα βάρη", γιατί εσύ και το φασιστοκόμμα σου, το ΛάΟΣ, συνεχίζουν να στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου;;

ΥΓ.3
Αυτή η μούλα, στο τέλος του βίντεο, τι δουλειά έχει και μας λέει τη γνώμη της ότι οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν οργανωμένες από κόμματα (βλέπε ΣΥΡΙΖΑ!!); Γιατί θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει η γνώμη της ξεπεσμένης κόρης του γκαντέμη βρικόλακα; Εμφανίστηκε μήπως για να μην την ...ξεχάσουμε, όπως την ξεχάσανε οι πρώην φίλοι της που παραμένουν ακόμα στη ΝΔ; Ή μήπως εξυπηρετεί (ή επιθυμεί να εξυπηρετήσει) συμφέροντα των Γερμανών και ο γερμανικών συμφερόντων Alpha γίνεται το 'όχημα για την επίτευξη αυτών των σκοπών;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου