Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Ψέματα, ψέματα!!!...

Να που ο «γνωστός» εκδότης – αρθρογράφος – συντάκτης – δημοσιογράφος (όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω!) της Καρδίτσας, ξαναχτύπησε με σχόλιό του την Πέμπτη στην εφημερίδα του, δίνοντας μαθήματα ευπρέπειας στον καθηγητή κ. Χουλιάρα, γράφοντας επακριβώς πως το κείμενο του κ. Χουλιάρα με το οποίο απαντά στον κ. Ρόβλια, «πέραν των διαφόρων στοιχείων που παραθέτει, περιέχει σημεία που δεν συνάδουν με την επιστημονική ιδιότητα των καθηγητών της σχολής».
Για την ουσία του κειμένου και τα «στοιχεία που παραθέτει», μούγκα στη στρούγκα ο αγαπητός μας «εκδότης - όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω». Επικεντρώθηκε στη λέξη «ομόσταβλος».

Και εξηγούμαστε:
Έγραψε ο κ. Χουλιάρας απαντώντας στον Ρόβλια: «…Αν καταλάβατε κ. Ρόβλια με την απόφαση του υπουργείου διακυβεύεται (σ.σ. και όχι «διακυβεύετε» κ. εκδότα!!!, μάθετε λίγη ορθογραφία) το μέλλον των ανώτατων πνευματικών ιδρυμάτων και όχι των ομόσταβλών σας».

Η γκάφα όλη δική σας κύριε «εκδότα - όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω»!!
1.      Φυσικά ο κ. Χουλιάρας δεν εννοούσε το κοινοβούλιο αλλά το κόμμα και την κυβέρνηση του κ. Ρόβλια (και δική σου εννοείται).
2.      Το «ομόσταβλος» σε ανθρώπους που ανήκουν στο ίδιο κόμμα, ιδεολογικό χώρο, κ.λπ. είναι μια έκφραση που συνηθίζεται και τη λένε και οι δικοί σας (ΠΑΣΟΚτζήδες) και όχι μόνο.
3.      Μήπως κύριε «εκδότα - όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω», θέλετε απλά να χτυπήσετε τον κ. Χουλιάρα και μαζί με αυτόν όλους όσους εναντιώνονται με την επίθεση που κάνει η κυβέρνησή σας (εκτελώντας τις διαταγές της τρόικας) στην παιδεία και την υγεία του νομού μας;;; Και επειδή δεν βρήκατε να πείτε κάτι για τα… «διάφορα στοιχεία που παραθέτει» επιχειρήσατε να τον χτυπήσετε στο «ομόσταβλος»;;; Γκάφα Γιωργάκη…

** Στο δίλημμα του Ρόβλια «Αλήθειες και Ψέματα», ο κ. Χουλιάρας και η Γ.Σ. του τμήματος Δασοπονίας, αποδεικνύει πως η επιστολή Ρόβλια ανήκει στα ΨΕΜΑΤΑ, όπως επίσης και παρεμβάσεις – σχόλια του «Εκδότη – όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω», ο οποίος  αποδεικνύει από μόνος τους πως την εφημερίδα του θα έπρεπε να την ονομάσει «Το ΨΕΜΑ»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου