Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Ζουρλός και σχιζοφρενής;

Έλα Χριστέ και Παναγιά!!!
Ο άνθρωπος είναι ζουρλός… (ή συμβαίνει κάτι άλλο και δεν το ξέρουμε;)

Στη γνωστή (και προς συζήτηση…) στήλη του «οι Πάνω και οι Κάτω», δίπλα στο άρθρο του (σελ.5) ο Καρδιτσιώτης «εκδότης – όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω», έχει σήμερα Πέμπτη στους «Κάτω» (άκουσον άκουσον!) τα… τρόφιμα!!!

Του συμβαίνει τακτικά να βάζει σ’ αυτή τη στήλη του, αντικείμενα και προϊόντα και κτίρια και άλλα «πράγματα» υλικά και άυλα, ο καλός μας «εκδότης - όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω»!! Αλλά τα τρόφιμα;;; Και γιατί παρακαλώ;; Μα επειδή (γράφει:) «Φωτιά… παίρνει το καλάθι της νοικοκυράς με την αύξηση του ΦΠΑ από το 13% στο 23%»!!!

Αχ  Γιωργάκη, αχ Γιωργάκη! Δεν έπρεπε να βάλεις τα τρόφιμα στους «Κάτω» αλλά τον συνονόματό σου τον πρωθυπουργό και τον επίσης συνονόματό σου υπουργό Οικονομίας, που μας έλεγε ότι θα παραιτηθεί αν χρειαστεί να πάρει κι άλλα μέτρα, αλλά μέτρα πήρε και δεν παραιτήθηκε!!
Τι σου φταίνε Γιωργάκη τα τρόφιμα; Μόνα τους αύξησαν τον ΦΠΑ τους;; Η κυβέρνησή σου τον αύξησε!!

-----------------------------------------------

Αλλά αυτό που είδαμε και πέσαμε από τα σύννεφα (…και παρά λίγο να γκρεμοτσακιστούμε!) είναι ότι στους «Κάτω» ο καλός μας «εκδότης – όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω» έβαλε σήμερα και τον Σαμαρά! Θα μου πείτε: Εντάξει, στην αντιπολίτευση είναι ο Σαμαράς, φυσικό το πράγμα… Αμ δε!!

Ο λόγος που τον έβαλε στους «Κάτω» είναι επειδή… «Αναμένεται να συμφωνήσει σε μέρος των δέκα προτάσεων του Γ. Παπανδρέου»!!! (Έπεσα και γκρεμοτσακίστηκα… Μα εντελώς λέμε!!!)

Για τον αντίθετο ακριβώς λόγο, που χθες είχε στους «Κάτω» τον Τσίπρα!!!! Ο οποίος Τσίπρας «Είπε κατηγορηματικό όχι στην έκκληση της κυβέρνησης για συναίνεση στα ζητήματα της οικονομίας»!!!

Η σχιζοφρένεια σε όλο της το μεγαλείο!! Μαζεμένη όλη στον αγαπητό μας «εκδότη – όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω», που μας κάνει και γελάμε κάθε μέρα με τα όσα γράφει στη φυλλάδα του!!!
Γιωργάκη προχώρα!! Σε αντίθεση με τον Παπανδρέου που βυθίζει την ελληνική κοινωνία και τη χώρα στο βούρκο, εσύ τουλάχιστον είσαι ακίνδυνος!! Απεναντίας, μας κάνεις και γελάμε με τα… αστεία σου!!! Συνέχισε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου