Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Τελικά, ποιος πυροδοτεί τη βία;

Στη Βουλή την Παρασκευή 2 Σεπτέμβρη:
"Ο Μίκης Θεοδωράκης προβοκάτορας, κύριε υπουργέ; Αυτό λέτε;" ρώτησε ο Αλέξης Τσίπρας.
"Δεν κατάλαβα. Γιατί; Είναι στο απυρόβλητο ο Μ. Θεοδωράκης;" απάντησε ο Χρ. Παπουτσής και συνέχισε: "Ποιος είναι ο Μ. Θεοδωράκης ο οποίος αναφέρεται σ' έναν υπουργό της κυβέρνησης λέγοντας ότι εκείνος πυροδοτεί τη βία; Από πού κι ώς πού; Με τι στοιχεία; Δεν είναι πολίτης αυτής της χώρας; Δεν έχει ευθύνες απέναντι στην κοινωνία;".

Θίχτηκε (...χθες!) ο Παπουτσής, που ο Θεοδωράκης είχε μιλήσει (πριν δυο μήνες!) για "πραιτωριανούς του Χρ. Παπουτσή" και είπε να του... απαντήσει από τη Βουλή, έστω με καθυστέρηση. Πού αποσκοπούσε ο υπουργός... Προστασίας του παρακράτους;

Μήπως έχει χάσει το μέτρο;
Μήπως δεν έχει αντιληφθεί ότι αυτός σκορπά τη βία από τη θέση του πολιτικού προϊσταμένου της ΕΛΑΣ, ότι από αυτόν εξαρτάται αν και πώς και πότε θα δράσουν τα ΜΑΤ, συνοδεία των κουκουλοφόρων ασφαλιτών και παρακρατικών, με τη βοήθεια των ακροδεξιών χρυσαυγιτών;;;

Εδώ σχετικό ρεπορτάζ. 
Και άλλο ένα ρεπορτάζ.

Σωστά υπουργέ "μας"!! 
Ο κάθε πολίτης αυτής της χώρας (άρα και ο Μίκης) έχει ευθύνες που η αφεντομουτσουνάρα σου, η αρρωστημένη "δημοκρατία" σου και η φασιστική πολιτική σου τακτική, "πυροδοτούν τη βία"!!! (Ε, δεν είμαστε καλά!!)

Σωστά!! Εσύ υπουργέ "μας", είσαι υπεράνω υποψίας!! 


Ποιος άραγε πιστεύει ότι ΔΕΝ είσαι ΕΣΥ αυτός που "πυροδοτεί τη βία" δίνοντας τις σχετικές εντολές;;

Θέλεις και ...στοιχεία επ' αυτού υπουργέ "μου";; 
Φαίνεται ότι έχεις μείνει πολύ πίσω. Δεν σε ενημερώνουν οι δικοί σου για τα αποτελέσματα της πολιτικής σου. Σου κρύβουν και βίντεο και φωτογραφίες!!

ΥΓ.
Εδώ ένα ρεπορτάζ που ενημερώνει τον Παπουτσή για το "ποιος είναι ο Θεοδωράκης"!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου