Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Η Αννούλα αντικαθιστά το ελληνικό αλβάβητο με το λατινικό

Δεν φτάνει που τα περισσότερα σχολεία είναι  χωρίς βιβλία και η χρονιά έχει ξεκινήσει με… dvd, έρχεται νέα γκάφα του υπουργείου να ταράξει τα νερά. 
Τα περιεχόμενα των σχολικών dvd είναι γραμμένα στα... greeklish, εγείροντας απορίες για την σκοπιμότητα ή την αμέλεια του υπουργείου της κυρίας Αννούλας, η οποία είχε δηλώσει άλλωστε πριν μερικές μέρες ότι θα κάνει αυτό που γουστάρει (ή ό,τι της υπαγορεύει η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ η οποία και την επέβαλε στην κυβέρνηση;;), ακόμα κι αν χρειστεί να συνεργαστεί με το... διάβολο!!!! Δείτε το βίντεο:
 

Η νέα αυτή γκάφα δείχνει την εγκληματική προχειρότητα με την οποία ξεκινάει η νέα σχολική χρονιά, υποθηκεύοντας επί της ουσίας, σε εκπαιδευτικό επίπεδο τα παιδιά που θα κάτσουν στα θρανία.
Δείτε ρεπορτάζ και φωτό με τα greeklish από τα DVD που πήγαν αντι για βιβλία στα σχολεία της Ελλάδας:

Απίστευτη πρόκληση Διαμαντοπούλου: Αντικατέστησε το ελληνικό αλφάβητο με greeklish στα dvd των βιβλίων!

Τα λόγια είναι περιττά: Πραγματικά συγκρατούμαστε πολύ για να μην εκφράσουμε αυτό που νιώθουμε, από τη στιγμή που είδαμε το... παρακάτω τερατούργημα των μαθημάτων να αναγράφονται στην γνωστή βαρβαρική γραφή "greeklish"!

Και μην τολμήσει κανείς να πει πως "δεν γινόταν αλλιώς", γιατί μια χαρά γράφονται όλα τα αρχεία υπολογιστή στα ελληνικά!

Η Αννούλα της Μπίλντερμπεργκ, ξεκίνησε το τελικό στάδιο της διάλυσης της Παιδείας, ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΛΑΤΙΝΙΚΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου