Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2011

Λιάνης: Το ΠΑΣΟΚ απειλείται με τριχοτόμηση

«Το ΠΑΣΟΚ δεν απειλείται με διάσπαση, αλλά με τριχοτόμηση, ίσως και κάτι περισσότερο» ανέφερε ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Λιάνης, κληθείς να σχολιάσει στον Real FM τα τεκταινόμενα στο κόμμα. Παράλληλα, επιτέθηκε τόσο στο Χ. Καστανίδη, όσο και στο... Μ. Χρυσοχοΐδη για τη στάση τους. O κ. Λιάνης χαρακτήρισε τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Χρυσοχοΐδη ως την «πιο τραγική ομολογία αποτυχίας» που έχει ακούσει και υποστήριξε ότι πρέπει να φύγει μαζί με τον Γ. Παπανδρέου.


Καυστικό ήταν και το σχόλιό του για τον κ. Καστανίδη που μεταξύ άλλων έχει καταγγείλει ότι τον Γ. Παπανδρέου έριξε ομάδα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.
«Ακούμε το καταπληκτικό ότι υπάρχουν σκέψεις για πλατφόρμα που θα ξανακατέβει, για πλατφόρμα που θα είναι το αντίπαλο δέος στη συντηρητική δεξιά Ευρώπη και θα έρθει ξανά ο μέγας σοσιαλιστής να σώσει πλέον την Ευρώπη και την Ελλάδα; Κι αυτά τα λένε, επικουρικά, στελέχη που αρχίζουν και ξαναμιλάνε για συνωμοσίες όπως ο Νταντόν του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Καστανίδης, που παριστάνει τον ήρωα της Γαλλικής Επανάστασης», παρατήρησε χαρακτηριστικά ο ανεξάρτητος βουλευτής και στο ίδιο ύφος πρόσθεσε: «Μακάρι να είναι συνωμοσία. Θα πω ότι ήμουν ο πρώτος στη συνωμοσία αυτή. Γιατί όταν συνωμοτούμε και συμφωνεί το 97% του ελληνικού λαού στη συνωμοσία τότε αυτοί οι άλλοι τρεις που ήταν στο δημοψήφισμα, αυτοί είναι οι συνωμότες».
Καταλήγοντας, και απαντώντας στο ερώτημα αν το ΠΑΣΟΚ κινδυνεύει με πανωλεθρία στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, ο κ. Λιάνης υποστήριξε: «Γιατί το ΠΑΣΟΚ να μην υποστεί πανωλεθρία; Δεν την αξίζει; Και άλλα κόμματα την υπέστησαν και αναγεννήθηκαν από τις στάχτες τους».
Α χα!! Γι' αυτό έφυγε ο Λιάνης νωρίς... 
Για να συμμετέχει στο... "αναγεννημένο 
από τις στάχτες του" νέο ΠΑΣΟΚ!!!!  
Και δεν πάει καλύτερα σπίτι του, 
μπας και πειστούμε 
για τις καλές του προθέσεις!;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου