Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Πονοκέφαλος για τον Φώτη Κουβέλη ο "μπαταχτσής" Κακουλίδης


Υπό το φόβο νέων αποκαλύψεων που αναμένονται για τον τρόπο διαχείρισης των χρεών του προς την διαφημιστική αγορά και μετά τις κυριακάτικες αποκαλύψεις... που εκθέτουν τον διαφημιστή Γιάννη Κακουλίδη καθώς δημιούργησε εταιρεία - φάντασμα για να περάσει πρώην πελάτες του μετά την άτυπη χρεοκοπία του σχήματος της UpSET!, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Φώτης Κουβέλης δέχεται εισηγήσεις απομάκρυνσης του στενού του συνεργάτη και αποκλεισμού του από τα ψηφοδέλτια στη Β' Πειραιά.
Ειδικότερα, έντονη είναι η κριτική που ανοικτά πλέον δέχεται ο κ. Κουβέλης αφού παρά το γεγονός ότι ο ίδιος είναι εξέχων νομικός μέχρι στιγμής έχει επιλέξει να καλύπτει τον Γιάννη Κακουλίδη λόγω της μακρόχρονης μεταξύ τους φιλίας. Μάλιστα στελέχη της ΔΗΜ.ΑΡ στον Πειραιά ήδη παίρνουν αποστάσεις από τον κ. Κακουλίδη διαμηνύοντας πως σε περίπτωση καθόδου του διαφημιστή στην περιοχή "κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί την επιτυχία για τη ΔΗΜ.ΑΡ".
Ταυτόχρονα δεν λείπουν και εκείνες οι φωνές που αναφέρουν πως δεν είναι δυνατό η φιλία του αρχηγού του κόμματος να μπαίνει πάνω από την αρνητική εικόνα που ήδη έχει δημιουργηθεί για τη συμμετοχή ενός πτωχευμένου και με στενές σχέσεις με το σύστημα ΠΑΣΟΚ - ΝΔ επιχειρηματία, πολύ περισσότερο όταν αυτός έκλεισε την επιχείρησή του με σκανδαλώδη τρόπο αφήνοντας χρέη άνω των 35 εκατ. ευρώ στην αγορά και δεκάδες απολυμένους ή ανέργους.
Την ίδια στιγμή, κύκλοι της ΔΗΜ.ΑΡ σε χθεσινή συζήτηση που πραγματοποιήθηκε αναφέρουν πως η μάχη για την μείζονος ενδιαφέροντος περιφέρεια της Α' και Β' Πειραιά, όπου η ΔΗΜ.ΑΡ μπορεί να εκλέξει δύο βουλευτές, ενδέχεται να χαθεί πριν καν αυτή αρχίσει τόσο λόγω της υποψηφιότητας Κακουλίδη όσο και αυτής της γνωστής για τις φιλοτουρκικές της θέσεις κας. Αμαλίας Ρεπούση. Κι αν στην δεύτερη περίπτωση υπάρχει ακροατήριο της αριστεράς που πιστεύει σε μια πιο διεθνιστική αντίληψη της ιστορίας, στην περίπτωση ενός κρατικοδίαιτου επιχειρηματία που σάρωνε τους διαφημιστικούς διαγωνισμούς στα χρόνια κυριαρχίας των δύο μεγάλων κομμάτων που τώρα αντιπολιτεύεται, οι συνθήκες είναι εντελώς διαφορετικές.
"Αρκετά ανεχθήκαμε τις προσχωρήσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Δεν πάει άλλο η κατάσταση με τους ευνοούμενους των νεοφιλελεύθερων που χρωστάνε σε όποιον μιλά ελληνικά" αναφέρουν στελέχη της ΔΗΜ.ΑΡ. Πάντως οι νέες αποκαλύψεις που έρχονται σύντομα, θα εκθέσουν ακόμα περισσότερο τον εκκολαπτόμενο βουλευτή.
Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου