Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012

Δημιουργούν κόμμα ανέργων!!

Το Κίνημα των Ανέργων σχεδιάζει την κάθοδο στις εκλογές.Οι άνεργοι κατεβαίνουν στις εκλογές με δικό τους κόμμα 
(Ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή!! Είναι δυνατόν τώρα να μας πείσουν ότι μια τέτοια ενέργεια δεν προέρχεται από τα συνεργαζόμενα κόμματα της μαύρης κυβέρνησης;;)

Την κάθοδο στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές σχεδιάζει το Κίνημα Ανέργων, όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη ο εκπρόσωπός του, Γαβριήλ Αβραμίδης.
Για τον σκοπό αυτό απευθύνθηκε στους ανέργους όλης της χώρας και άλλα κοινωνικά στρώματα, που πλήττονται ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση, να συσπειρωθούν και να συγκροτήσουν ένα κοινό μέτωπο, με στόχο την κατάρτιση ψηφοδελτίων και την είσοδο του σχήματος στη Βουλή.
Όπως είπε, το Κίνημα Ανέργων -που μέχρι τώρα στηρίζει με κάθε τρόπο τους ανέργους και προωθεί τα προβλήματα τους- επιδιώκει την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών, την ανατροπή της σημερινής πολιτικής και την αλλαγή του πολιτικού συστήματος.
Είναι η πρώτη φορά που το Κίνημα Ανέργων επιχειρεί κάθοδο στις βουλευτικές εκλογές, μετά την εμφάνιση του στις ευρωεκλογές του 1999, όπου ο στόχος ήταν απλώς η παρουσία και καταγραφή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου