Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας: "Οι πολιτικοί κανίβαλοι της ακροδεξιάς"

Αποθρασυνόμενες οι νεοναζιστικές συμμορίες  από την ιδιότυπη ασυλία που τους παρέχει η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ  δεν διστάζουν όχι μόνο να τρομοκρατήσουν  αλλά και να “υπογράψουν” το έργο τους, με τη βεβαιότητα ότι κανένας και τίποτα δεν θα τους αγγίξει.
Την τελευταία εβδομάδα,  φασιστικές-ναζιστικές ομάδες μελών της Χρυσής Αυγής έχουν επιδοθεί σε ένα μπαράζ επιθέσεων κανιβαλισμού εκλογικών χώρων σε περίπτερα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στον Κεραμεικό (απ’ όπου και οι φωτογραφίες), στο Περιστέρι και στο Χαλάνδρι.

Είναι προφανές ότι πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο δημιουργίας κλίματος τρομοκρατίας  και εκφοβισμού ενόψει των εκλογών, που δεν στρέφεται μόνο κατά της δημοκρατίας αλλά στοχοποιεί και τον κάθε ένα από εμάς, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης, ξεχωριστά.
Η ύστατη αυτή προσπάθεια τους, δεν θα μπορούσε παρά να χαρακτηρίζεται από ανυπαρξία πολιτικού λόγου και τυφλή βία, λίγες ημέρες πριν επιστρέψουν στην  αφάνεια και την σκιά των δυνάμεων που τους προστατεύουν.
Να είναι βέβαιοι ότι θα βρουν σθεναρή αντίσταση από τη νεολαία, τους εργαζόμενους, και όλους όσους υπερασπίζονται τη δημοκρατία από τους εχθρούς της.
ΣΥ.ΡΙΖ.Α – ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου